دردش قابل تحملِ.کلا7 دقیقه هست تا بری درد حس کنی تموم میشه.
من همسرم برام انجام میداد.عالی بود
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
ی تکه سیب زمینی(هرچیزدیگه هم میتونه باشه)برمیداشتم روش چندتا چوب کبریت فرو میکردم(حدود4_5تا)یکی رو رحم دوتا هم میذاشتم رو تخمدامها.بعد همسرم کبریتارو روشن میکرد چندثانیه لیوان رو روش نگه میداشت و میذاشت روش.کامل مکش ایجاد میشد.7دقیقه بعدهم از ی طرف هوا وارد میکردم و کنده میشد
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
من سایزفولی هام کوچیک بود.در کنارش کارای دیگه هم کردم و خداروشکر با اولین اقدام باردار شدم.مطمئنم بادکش یکی از کارهای موثره بود
سیب زمینی برش داده بشه؟ سایزش مهمه؟ سرد باشه سیب زمینی مهم نیس؟
ی تیکه کوچولو باشه ک بشه روش لیوان گذاشت.سیب درخت یا حتی هرچیز دیگه هم میشه.منظور اینه ک ی چیزی باشه ک بشه بهش چوب کبریت رو فرو کنی.خام باشه