2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردش قابل تحملِ.کلا7 دقیقه هست تا بری درد حس کنی تموم میشه.

من همسرم برام انجام میداد.عالی بود

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
میشه توضیح بدی چطوری ؟

ی تکه سیب زمینی(هرچیزدیگه هم میتونه باشه)برمیداشتم روش چندتا چوب کبریت فرو میکردم(حدود4_5تا)یکی رو رحم دوتا هم میذاشتم رو تخمدامها.بعد همسرم کبریتارو روشن میکرد چندثانیه لیوان رو روش نگه میداشت و میذاشت روش.کامل مکش ایجاد میشد.7دقیقه بعدهم از ی طرف هوا وارد میکردم و کنده میشد

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
ی تکه سیب زمینی(هرچیزدیگه هم میتونه باشه)برمیداشتم روش چندتا چوب کبریت فرو میکردم(حدود4_5تا)یکی رو ر ...

بعدش جواب داد بهت؟ باردارشدی؟

بالاخره افتخار دادن بیان تو دلم کنجده مامان 😍
ی تکه سیب زمینی(هرچیزدیگه هم میتونه باشه)برمیداشتم روش چندتا چوب کبریت فرو میکردم(حدود4_5تا)یکی رو ر ...

سیب زمینی برش داده بشه؟ سایزش مهمه؟ سرد باشه سیب زمینی مهم نیس؟

بعدش جواب داد بهت؟ باردارشدی؟

من سایزفولی هام کوچیک بود.در کنارش کارای دیگه هم کردم و خداروشکر با اولین اقدام باردار شدم.مطمئنم بادکش یکی از کارهای موثره بود

من سایزفولی هام کوچیک بود.در کنارش کارای دیگه هم کردم و خداروشکر با اولین اقدام باردار شدم.مطمئنم با ...

خداروشکر عزیزم من هم این ماه لترو خوردم امروز روز دهم پری هست و رحم و نافمو تخمدانامو با روغن سیاهدانه ماساز میدم هرشب میبندم تا گرم بشن 

بادکش هم میخام انجام بدم تاریخش مهمه؟

سیب زمینی برش داده بشه؟ سایزش مهمه؟ سرد باشه سیب زمینی مهم نیس؟

ی تیکه کوچولو باشه ک بشه روش لیوان گذاشت.سیب درخت یا حتی هرچیز دیگه هم میشه.منظور اینه ک ی چیزی باشه ک بشه بهش چوب کبریت رو فرو کنی.خام باشه