2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم صدای ماشین شوهرمو میشناسم هر وقت میاد ی مدت نبود صدا شکل صدای ماشینش میومدبغض میگرفت منو

انشالله خدا بهت صبر بده و بسلامتی تموم شه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
کاش منم شوهر داشتم رفته بود سربازی

چندسالته؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

منم شوهرم پیشم نیس هرچیو میبینم یادش میوفتم

کلا خیلی سخته زندگیم بدون عشقم

دلمم خیلی تنگ شده براش😢

برام دعا کنید زودی بیاد پیشم🙏

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
آخی عزیزم  منم تو عقد بودم شوهرم سرباز بود دو ماه آموزشیش خیلی سخت بود با این ک هر هفته میومد ...

من همش پیشمه اموزشیشم افتاد توشهرخودمون ولی چهارروز بردنش الان دلم براش تنگ شده دوروزش تموم شده 😑بیشتر ازدلتنگی نگرانشم

من همش پیشمه اموزشیشم افتاد توشهرخودمون ولی چهارروز بردنش الان دلم براش تنگ شده دوروزش تموم شده 😑بی ...

واااای پس خوشبحالته ک

شوهر من دو ماه ی شهر دیگه بود پنجشنبه ها عصرش مرخص میکردن روز شنبه باید ۷ صبح پادگان میبود

میومد روی هم رفته ۴ یا ۵ ساعت پیشم بود باز میرفت 

دلم آتیش میگرفت براش ک چقد اذیت میشه هر دفعه میومد کلی لاغر شده بود 

تلفنی چیزی هم ک نبود همش بی خبری فقط جمعه ها انقد انتظار میکشیدم تا بیاد

پادگان همینه عزیزم نگران نباش اصلا