2777
2789
دروغ میگه گول نخورین

وای از این  گول زنک  ها اطراف من الان فراوون

خواهرشوهرم  سومیین بچع ش رو دنیا آورده

حالا  همه به من میگن تو هم یه پسر بیار نکه  خیار گوجه ست  سوا کردنیه

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش فقط بحث سختیش بود

بحث ما مالیه

ی دونه رو اگ خدا بده میخوام ولی بیشتر مگه میلیاردر شم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

به شخص اگر مجبور نبودم بچه دار نمیشدم😐عاشق بچه امم اما واقعا یک بار سنگینی رو قلب 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           

بخدا

ما ۷ سال بچه نداشتیم اینقدر زندگی عاشقانه خوبی داشتیم.

بدون دغدغه با فراغ بال.

الانم عاشقانستا ولی این کجا اون کجا.

تازه ۷۰ درصد بچه داری و کارهای خونه رو همسرم انحام میده طفلک.

من فقط یه آشپزی میکنم ولی خیلی سخته.

شیرینی هم داره ها ولی سختیش خیلی خیلی بیشتره.

از همه بدتر مریضی بچس که قلب آدم هزار تیکه میشه.

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

بدونش کسل کننده نیست😕

ولی دوست دارم داشته باشم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

والا الان بچه ام ۵۳روزه اس خودمم سرما خوردم نمیتونم زیاد نزدیکش شم یاباهاش حرف بزنم خودشم شباازساعت ۸شب تا۴صبح یه ریز گریه میکنه بااین تن نیمه جونم بایدنگهش دارم...

اینارو گفتم که هی نگین زندگی شیرین میشود به جاش خیلیم سخته