2777
2789
عنوان

بیاین ایده بدین

138 بازدید | 20 پست

توتا ازاین بوفه ها تو خونم دارم یکیش تزیینی گزاشتم یکیش خالیه موندم چی بزارم توش هم خوشکل باشه هم ساده ایده ای چیزی دارین ممنون میشم بگین

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بوفه خیلی وقت از مد خارج شده. بفروش بره. یکی میخاد تمیز کنه . و ....

تو دیواریه نمیشه بفروشم خودمم میددنم ازمد افتاده دیگه وقتی تو دیواره نمیشه کاریش کرد 

من اگر بودم کتابخونش میکردم حسابی جا برای کتابهام کم دارم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عزیزم میتونی توش از این گلدون رنگی ها در سایز های مختلف بذاری.  فک میکنم خوب بشه

کدوما؟گلدون تنها فقط.؟یه سری میخاستم شیشه هارو دربیارم توشو گلدون کوچیک طبیعی بزارم اما چون تو رفت و امدم بیستر موقع ها خونه نیستیم گفتم گلا خراب میشن 

من اگر بودم کتابخونش میکردم حسابی جا برای کتابهام کم دارم

اصلا اهل کتاب نیستم تو اتاقمم ازاین بوفه ها یکی هس یه قفسش کتابه فقط 

چی بگم. اگه می تونی وقت بزار بازش کن. اگه نه کمی گل بزار. از کاسه بشقاب بهتره

شوهرم نمیزاره بازکنم میگه حیفه دوتا هم هست اصلا دوس ندارم دو تا تو پذیراییه یکی تو اتاق دخترم یکی اتاق خودم  حالا اتاقا خوبه جانمیگیره وسایلام جنع و جوره ولی تو پذیرایی اصلا ندوس

اصلا اهل کتاب نیستم تو اتاقمم ازاین بوفه ها یکی هس یه قفسش کتابه فقط 

اگر ظرف و ظروف قدیمی داری مثل بشقاب یا فنجونهای قدیمی بچین توش بیشتر حالت ظرف های عتیقه ای و قدیمی ولی خیلی ریز ریز نباشه که تمیز کردنش دردسره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اگر ظرف و ظروف قدیمی داری مثل بشقاب یا فنجونهای قدیمی بچین توش بیشتر حالت ظرف های عتیقه ای و قدیمی و ...

تو او ن یکی گزاشتم