همسرم خیلی تحت فشاره بی کاری و بی پولی اذیتش میکنه صب تاشب خودشو به درو دیوار میزنه تا دو قرون پول دستمونو بگیره محل کار قبلیش رئیس بیشعورش پولشو نداد .تو این شهرستان کوچیک خراب شده هم کار درست و حسابی نیس شهر بزرگم بخوایم بریم هزینه اجاره خونه و خیلی چیزای دیگه ک پدر شوهرم اینا اینجا تامین میکنن اضافه میشه..خودمم با بچه یه ساله دست و بالم بستس برا کار کردن باز شهر خودمون بودم میتومستم بچه رو بزارم پیش مامانم برم یه کاری برا خودم دست و پا کنم...کسی پیشنهادی داره که من چجوری ب همسرم کمک کنم؟؟خودم دوس داشتم هاشور ابرو برم دوره ببینم کار کنم ولی خب بچم کوچیکه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برای هاشور ابرو هم نمیدونم چقدر زمان میبره دورش رو ببینی ولی برای کار میتونی وقتی رو که میخوای بزاری در هفته یک روز وقت بزاری و کار کنی تا بچه بزرگتر بشه
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
من شنیدم کار ناخن پول خوبی توش هست چون اموزشش و لوازمش زیاد هزینه و زمان نداره و وقتی بخوای کار کنی فقط با ی سالن صحبت میکنی و درصدی کار میکنی بچتم با خودت میتونی ببری یا اگه مادر شوهرتون میتونن یذارید پیش ایشون چون کار تمام وقت نیس ک هر کی کار داشت هماهنگ میکنع زنگ میزنه میری
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد