2777
2789
عنوان

ناباروری

106 بازدید | 11 پست

سلام

سال گذشته برای بارداری تحت نظر دکتر بودم،از شوهرم آزمایش اسپرم گرفتن و دکتر گفت شوهرت سالمه،مشکل از توئه و بمن انواع و اقسام قرصهای هورمونی و آمپول داد،ب شوهرمم ی سری آمپول و کپسول داد

تااینکه ب نتیجه نرسیدیم و رفتم عکس رنگی و خداروشکر هیچ مشکلی نداشتم،ی سری آزمایشهای هورمونی انجام دادم و سالم بودم خداروشکر

دیشب بطور اتفاقی آزمایش خودن و شوهرمو بردم پیش ی دکتر دیگه و گفت خانم مشکل از شوهرته😳😳😳😳😳😳

گفتم پس چرا یکساااال من اینهمه قرص هورمونی خوردم،میگم چرا نتیجه نمیگیرم

دوستان گلم،شوهرم ۱۲سال قبل بچه دارشده در صورتیکه وضعیت خانم سابقش نرمال نبود،یکی از دوستام میگه نکنه بچه برای شوهرت نباشه😐😐😐حالا شک ب دلم افتاده،توی همین هفته دوباره میخام بریم آزمایش اسپرم بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بار اول دکترت متوجه نشد؟ شاید اونموقع شوهرت مشکلی نداشته زود قضاوت نکنین

با جواب آزمایش رفتم پیش دکتر،گفت سالمه

همون آزمایشو دیشب بطور اتفاقی بردم پیش ی دکتر دیگه و گفت مشکل از شوهرته

یکم ضعیفه ولی نابارور نیست ضعفش موجب کاهش شانس باروری میشه 

ایندفعه تو یه مرکز ناباروری ازمایش بدید ازمایشگاهای دیگه خیلی کارشون دقیق نیست و مورف رو هم اشتباه میزنن که خیلی مهمه

ببینید اونجا مورف رو بهتون چند میگن