2777
2789

اصن نگران نباش من س ماه پیش .4 ماه پشت هم اقدام کردم وخیلی استرسشو داشتم ک باردار نشم .وقتی رفتم دکتر سنو اینا ک گرف ی واکس بهم داد گف اینو بزن بعد شش ماه حامله شو.اصن ی ماه ک فراموش کردم نزدم ماه دوم ک رفتم بزنم دو روز پریودیم عقب افتاد ک حامله بودم.اصن ن اون ماه استرس داشتم ن برنامه داشتم براش خودش اتفاق افتاد اونم با دوبار نزدیکی در ماه چون عفونت داشتم

میشه برا سلامتی نینیم ی صلوات بفرستی لطفا. منم براتون دعا میکنم همه ب مراد دلتون برسید اجرتون باخدا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم ولی ادم دست خودش نیست خیلی کسلم

منم همینجور بودم بهتره عزیزم حواستو ب چیزایه دیگ پرت کنی ک زیاد بهش فک نکنی 

میشه برا سلامتی نینیم ی صلوات بفرستی لطفا. منم براتون دعا میکنم همه ب مراد دلتون برسید اجرتون باخدا  

دوست عزیزم منم تو اقدامم فقط با فرق این که من پریودشدم انقدر گریه کردم که نگو بعد همه گفتن این که استرس داری و ناراحتی خودش سمه انشالله که بارداری اصلا بهش فکر نکن خیلی سخته ها میدونم اما سعی کن سرت رو گرم کنی 

مرسی گلم برام دعا کن

انشاالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه.امین  

دوست عزیزم منم تو اقدامم فقط با فرق این که من پریودشدم انقدر گریه کردم که نگو بعد همه گفتن این که اس ...

قربونت عزیزم این چند روز همش اروم بودم امروز خونه تنهام استرس دارم. انشالله برای خودت خانمی