2777
2789
عنوان

مادر شوهر

135 بازدید | 11 پست

سلام خانواده شوهر من یه اخلاقیات خاصی دارن که من بعد از

۶سال هنوز نتونستم باهاش کنار بیام.مثلا علنی حتی جلو عروسها از پسراشون میخوان که به زنت رو نده،تو مردی نزار زنت واست تصمیم بگیره،اگه میخوای به ما زنگ بزنی جلو زنت نزن وقتی بیرونی بزن،تنها بیا خونه ما و زنت را نیار،زن بی عقله زندگیت رو دست زنت نسپار،نزار بفهمه چقدر پول داری،و خلاصه خیلی رفتارای دیگه....من باید با همچین خانواده ای چطور رفتار کنم؟

لطفا🙏🙏🙏برام دعا کنید منم مامان بشم

اختلاف فرهنگی😑😑😑😑😑

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اگ شوهرتون خودش عاقل باشه این چیزا مهم نیس بذار بگن مهم شوهرتونه و اینکه رو زندگی شما تاثیر نذار ...

شوهرم تا حدودی رفتارهای اونا را قبول نداره و عمل نمیکنه البته تا زمانی که کمتر رفت و آمد کنیم اما وقتی چند روز پیش اونا باشه روش تاثیر میذارن.از روش های مختلف استفاده کردم کمی اثر هم داشته اما خسته شدم از این کارا

شوهرم تا حدودی رفتارهای اونا را قبول نداره و عمل نمیکنه البته تا زمانی که کمتر رفت و آمد کنیم اما وق ...

بگو من چک سفید امضا از پسرت دارم تا بدبختش نکردم دهنتونو ببندین. دیر اومدین نخوا زود برین. خخخخ

مادرشوهر منم همینه اوایل خیلی اینطوری میگفت جلوی خودمون ولی شوهرم اصلا بهش رو نداد تازه برعکس رفتار میکنه مثلا مادرشوهرم اینا میان خونمون شوهرم خیلی کمک میده یبارم شام خوردیم ظرفارو جمع کردیم بعد شوهرم شروع کرد به شوستن‌ظرفا منم داشتم آشپزخونرو جم‌ میکردم مادرشوهرم پشتش به آشپزخونه بود بعد یهو برگشت دید شوهرم داره ظرف میشوره گفت عه تو داری میشوری اگه میدونستم تویی میومدم کمکت   یعنی تا این حد عقب افتادس ولی شوهرم اینقدر اهمیت نداد و برعکش رفتار کرد تا دیگه دست برداشت الانم خونشون بریم من اصلا دست به سیاه و سفید نمیزنم اگرم کاری کنم در حد ظرف شستن که اونم شوهرم نمیزاره بیشتر مواقع  خودش میاد میشوره مامانشم حرص میخوره درکل رفتار شوهر خیلی مهم هست 

زندگی زیباست ...
مادرشوهر منم همینه اوایل خیلی اینطوری میگفت جلوی خودمون ولی شوهرم اصلا بهش رو نداد تازه برعکس رفتار ...

خانواده خیلی مذهبی هستند وبه بچه هاشون یاد داند اول پدر و مادر بعد زن و همسر. در کل طایفشون این مدلی با زن رفتار میکنند البته تمام عروسها هم شاکی اند.

خانواده خیلی مذهبی هستند وبه بچه هاشون یاد داند اول پدر و مادر بعد زن و همسر. در کل طایفشون این مدلی ...

بهتره بی تفاوت باشی هرچقدر ریلکستر و بی تفاوت تر رفتار کنی حساسیتها کمتر میشه خودتم راحتری 

زندگی زیباست ...