2777
2789
عنوان

نوزادم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 33 پست
طبیعیه؛تا یک  الی یک و نیم سالگی خوابش کاملا نامیزونه

بچه من دوسال و دوماهشه هنوز میزون نشده😥 الان از ساعت 6 بیدارم کرده

هرروز کارش همینه یه تایمی باید منو بیدار کنه دهنمو سرویس کنه😭

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه من دوسال و دوماهشه هنوز میزون نشده😥 الان از ساعت 6 بیدارم کرده هرروز کارش همینه یه تایمی باید ...

وای عزیزم 😍 بچه های من هم متفاوتن یکی تا یک و دیگری تا یک و نیم  سالگی خوابشون تقریبااااا میزون شده

کلام خدا👈وای بر هر عیب جوی هرزه زبان
عزیزم منم همین شرایطتو داشتمو دارم تو غربت و دست تنها بدون تجربه و شوهرمم دقیقادشش صب میره شش شب میا ...

منم خیلی دست تنها بودم بااین تفاوت ک شوهرم 8صبح میره تا 12ونیم یک شب😭

وای عزیزم 😍 بچه های من هم متفاوتن یکی تا یک و دیگری تا یک و نیم  سالگی خوابشون تقریبااااا میزو ...

من الان باردارم تقریبا چیزی ب زایمانم نمونده موندم چیکارکنم باخواب این حتماهم باید رو پام بزارم تا بخوابه

من الان باردارم تقریبا چیزی ب زایمانم نمونده موندم چیکارکنم باخواب این حتماهم باید رو پام بزارم تا ب ...

دیگه شیر ب شیر ک باشن کمی سخت میشه نوزاد خوابه مثلا بچه دوساله نق میزنه بیدار میکنه یا بچه خوابه نوزاد گریه میکنه اونو بیدار میکنه 😥

کلام خدا👈وای بر هر عیب جوی هرزه زبان