2777
2789
عنوان

نمازشب🦋

109 بازدید | 12 پست

سلام دوستان گلم.همه تا این ساعت بیدارید،به عنوان یه خواهرکوچکترپیشنهادمی کنم وقتی همیشه سیستم خواب وبیداریتون اینطوره،یه ثواب وذخیره آخرت هم تواین ساعات پراستجابت برای خودتون داشته باشید.قرآنی،دورکعت نمازی،دعایی،صلوات،زیارت عاشورا.

مارو هم بادل پاکتون دعاکنید😘😍

من چقدر میخام بخونممممم ک نگو

ولی کوچولوم بیداره نمیذاره از کنارش برم گریه میکنه و روز و شبش برعکسه😕

لطفا منم دعا کنین🙏

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم ؛من میخام زیارت عاشورا بخونم 😊

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
التماس دعا نفست حق باشه انشالله

محتاجیم به دعا ؛ان شاءالله حاجت روایی هممون به زودی🤗🤗🤗

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
من چقدر میخام بخونممممم ک نگو ولی کوچولوم بیداره نمیذاره از کنارش برم گریه میکنه و روز و شبش برعکسه ...

دورت بگردم خداخودتو کوچولوتوحفظ کنه.همونطورکه کنارشی صلوات بفرست.نیت کن صدتاصلوات میفرستم مثلا ازطرف امام رضابرای سلامتی امام زمان.هر سوره که حفظی بخون.به خصوص توحید.

چشم ؛من میخام زیارت عاشورا بخونم 😊

دعاکن حاجت دارهارو.یه کاربرمتولدماه مهرهست دعاکن خدامشکلشو حل کنه.قبول باشه .بخون هرشب بعد اثراتشو توخودت ببین😘

دورت بگردم خداخودتو کوچولوتوحفظ کنه.همونطورکه کنارشی صلوات بفرست.نیت کن صدتاصلوات میفرستم مثلا ازطرف ...

👌❤❤❤

چشم

دعا شماهم مکنم💛

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪