lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9470 عنوان خواب نوزاد 43 بازدید | 6 پست از کی تنظیم میشه روزا خوابه نینیم شبا بیدار ۴۲ روزشه کی پس بخوابیم ماهممم صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی 1398/09/10 | 02:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9470 دختر من ۴ ماه و نیمشه تا ۶ صب بیداره😁 نگوووو چطور میخوابونیش جوجو رو صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
khanoom_sepehri عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 2657 نگوووو چطور میخوابونیش جوجو رو یه مدت خیلی خوب شده بود ساعت ۱۱ شب نیخوابید هر ۳ ساعت خودم ب زور بلندش میکردم تو خواب بهش شیر میدادم تا صبح راحت میخوبید ۳ هفتس این جوری شده هر نوع لالایی میخونم راه میبرمش شیر میدم اصلا نمیخوابه تا خودش نخواد
lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9470 یه مدت خیلی خوب شده بود ساعت ۱۱ شب نیخوابید هر ۳ ساعت خودم ب زور بلندش میکردم تو خواب بهش شیر میدادم ... دقیقا عین دختر من خوابم داره میریزه اینا چرا خواب ندارن صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
khanoom_sepehri عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 2657 دقیقا عین دختر من خوابم داره میریزه اینا چرا خواب ندارن دختر من هنوز بیداره😓
lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9470 دختر من هنوز بیداره😓 دختر منم ساعت۸ صبح خوابید صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی