2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه مدرسه هارم الکی تعطیل کردن دوشنبه میخواد تهران بارون بیاد

خدایی امروز هوا خیلی بهتر بود

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
هوا فاجعس داغونه همه جای دنیا به این مرحله میرسه شهرو تخلیه میکنن😩

تهرانی؟

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋

اولا ما عاقا نیستیم خانومیم ثانیا بله فیتیله فردا تعطیله

زندگیتو روی دُور مثبت تنظیم کنمثبت بیاندیش،مثبت عمل کن، مثبت حرف بزن،تا نتایج کارت مثبت،از اب دربیاد،به توانایی هات شک نکن
اولا ما عاقا نیستیم خانومیم ثانیا بله فیتیله فردا تعطیله

دانشگاها هم تعطیله من عکس خبر گذاشتم ببینید

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
خب امروز که اسمون خیلی ابی بود

نه بابا دیروز و امروز به بالاترین مرز آلاینده ها رسیده بود حالا یکم باد اومد از دیروز بهتره ولی بازم داغونه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
نه بابا دیروز و امروز به بالاترین مرز آلاینده ها رسیده بود حالا یکم باد اومد از دیروز بهتره ولی بازم ...

نمیدونم والا 

فردا دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی دایر می‌باشد همین الان خوندم

2790
2778
2791
2779
2792