_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 عنوان آرایشگرا 127 بازدید | 8 پست مویی که دکلره داره رو میشه رنگ تیره گذاشت روش هایلایت در اورد؟؟؟بخاطر دکلره موهام ۳ساله که نمیتونم یه رنگ دلخواه بزارم ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1398/09/10 | 02:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zehraghorbani عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1396 نمیتونی قسمتای دکلره شده رو کوتاه کنی؟ آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده
zehraghorbani عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1396 میتونی رو همون هایلایت و رنگ تیره دربیاری ولی خیلی بی کیفیت میشه و موندگاری نداره و سریع رنگش برمیگرده آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 نمیتونی قسمتای دکلره شده رو کوتاه کنی؟ اخه مجبور شدم هی بخاطر اینکه دو رنگ شده دکلره کنم قسمتای مشکی شده رو پایین نیست دلکره که کوتاه کنم از وسطای سرمه ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
zehraghorbani عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1396 اخه مجبور شدم هی بخاطر اینکه دو رنگ شده دکلره کنم قسمتای مشکی شده رو پایین نیست دلکره که کوتاه کنم ا ... ولی من اگه جات باشم کوتاه میکنم. چون می ارزه مویی ک دکلره بشه دیگه مو نیست خوشگلم. همش درگیری باهاش یا با رنگش یا با جنسش آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده
zehraghorbani عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1396 ولی اگه دوست نداری کوتاه کنی و دلت نمیاد، میتونی چیزی که میخوای رو از روش دربیاری فقط موندگاری نداره، شامپوهای تثبیت کننده باید استفاده کنی آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 ولی اگه دوست نداری کوتاه کنی و دلت نمیاد، میتونی چیزی که میخوای رو از روش دربیاری فقط موندگاری نداره ... هن؟؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 ولی اگه دوست نداری کوتاه کنی و دلت نمیاد، میتونی چیزی که میخوای رو از روش دربیاری فقط موندگاری نداره ... چرا اینطوریع پیامت ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
zehraghorbani عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1396 چرا اینطوریع پیامت چجوریه عزیزم آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده