2777
2789
عنوان

کاش الان یکی میگفت بده بچه تو نگهدارم تو بخواب😭

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 81 پست
وای خدااا چه قندن هزار ماشاله بهم بگو پسرتو داشتی فقط بهتر بود یا الان که یکی دیگه آوردی میخوام بب ...

نمیدونم

اون موقع که پسرم بود خیلی خیلی خیلی راحت تر بودم

ببین بچه زحمتاش مثل زلزله اس تصاعدی بالا میره😄

ولی خب الان امید دارم که پسرم همبازی داره و اگه خریت نکنم و یا ناخواسته حامله نشم دیگه راحتم

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
نمیدونم اون موقع که پسرم بود خیلی خیلی خیلی راحت تر بودم ببین بچه زحمتاش مثل زلزله اس تصاعدی بالا ...

وای نهههههههههه مواظب بااااااشششششش

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم اون موقع که پسرم بود خیلی خیلی خیلی راحت تر بودم ببین بچه زحمتاش مثل زلزله اس تصاعدی بالا ...

بچه اولت اذیت کرد؟بیخواب بود؟

دومی چی؟

وای نهههههههههه مواظب بااااااشششششش

تمام تلاشمو میکنم

فوبیام بارداری ناخواسته اس

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
ای خاهر من مهمون سرزده زیاد دارم پسر بزرگم دو سالشه کوچیکه چهار ماهش جفتشون پدرمو دراوردن داغونم ب خ ...

وای مهمون سر زده یعنی برا ناهار و شام!!!!؟خیلی سخته اونوقت مهمون هات خودشون میان کمک میکنن؟مثلا کی ها سرزده میام فامیل خودت یا شوهرت

خواهر دارم ولی خب اصلا اهل کمک نیس

اخی سخته.من خودم ی پسر تقریبا سه ساله دارم خواهرمم دوتا پسر ۸ ساله و ۷ ساله با اضافه ی دختره ۴ماهه داره.امروز دخترش واکسن داشت من و مامانم از ظهر تا ساعت تا ساعتای۶ خونش کمکش میکردیم بهشم گفتم فردا بیارشون اینجا.

دیگه خواهر برادر به درد همین روزا میخورن.

بچه اولت اذیت کرد؟بیخواب بود؟ دومی چی؟

بچه اولم افتضاح سخت بود

تا ۷/۸ ماهگی که تا ۴ صبح بیدار بود

کلا سخت میخوابه و میخوابید

زود راه افتاد ۹ ماه بود

زود خرف زد خیلیییییی باهوشه اصلا یجوریه الان ۳/۵ سالشه استدلال میاره در حد بچه ۷ ساله

کلا بچه سختیه

دخترم خیلیییییییییییییییی راحتتره

وای مهمون سر زده یعنی برا ناهار و شام!!!!؟خیلی سخته اونوقت مهمون هات خودشون میان کمک میکنن؟مثلا کی ه ...

مثلا ویروز مامانم اینجا بود بعد خاهرمینا هم گفتن ا مامان اونجاست پس ماهم میایم پاشدن اومدن خانوادگی کمک میکنن ولی باز هر چی بشه 90درصد کارا رو دوش خودمه نمیتونم بگم پاشو برنج و دم بزار جفتشون گریه میکردن ن میخابیدن ن غذا میخوردن فقط میگفتن منو بغل کن راه برو هم بزرگه هم کوچیکه....

اخی سخته.من خودم ی پسر تقریبا سه ساله دارم خواهرمم دوتا پسر ۸ ساله و ۷ ساله با اضافه ی دختره ۴ماهه د ...

واقعااا خدا خیرتون بده

بچه اولم افتضاح سخت بود تا ۷/۸ ماهگی که تا ۴ صبح بیدار بود کلا سخت میخوابه و میخوابید زود راه افت ...

عهههه

پسرت فتوکپیه پسر منه

بخدا حریفش نمیشم انقدر منطقی و بزرگونه حرف میزنه

اخه شنیدم بچه اول اگه اذیت کن باشه دومی راحته

واسه همین پرسیدم

ولی من ریسک نمیکنم اگه آروم نبود نمیتونم که برش گردونم😀😀

راستی اگه دخترت راحته چرا میگی وقتی فقط پسرت بود خیلی راحتتر بودی؟گیجم کردی

مثلا ویروز مامانم اینجا بود بعد خاهرمینا هم گفتن ا مامان اونجاست پس ماهم میایم پاشدن اومدن خانوادگی ...

چقدر سخته مهمونداری با بچه

من وقتی فقط پسرم بود کلییییی مهمون داشتم

ولی دیگه الان واقعا نمیکشم خیلی کم شده مهمونی گرفتنام

عهههه پسرت فتوکپیه پسر منه بخدا حریفش نمیشم انقدر منطقی و بزرگونه حرف میزنه اخه شنیدم بچه اول اگه ...

خب دخترم از پسرم راحتتره

ولی بلاخره بچه اس دیگه زحمت داره

اون موقع فقط پسر سختم بود تمام انرژیم مال اون بود

الان دخترمم هست منم که له تر از دیروزم چه برسع به دوسال پیش

چقدر سخته مهمونداری با بچه من وقتی فقط پسرم بود کلییییی مهمون داشتم ولی دیگه الان واقعا نمیکشم خیل ...

تولد پسرم بزرگم بیست ابان بود ی مهمونی گرفتم همه رو هم دعوت کردم از بیست ابان تا الان بگم شش هفت بار مهمون اومده باور نمیکنید