2777
2789
عنوان

کاش الان یکی میگفت بده بچه تو نگهدارم تو بخواب😭

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 81 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای خدااا چه قندن هزار ماشاله

بهم بگو پسرتو داشتی فقط بهتر بود یا الان که یکی دیگه آوردی

میخوام ببینم آدم پشیمون میشه؟

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
تنها راهش اینه هر وقت اونا خوابیدن تو هم همراشون بخواب،،،،،از شوهرتم کمک بگیر 

تقریبا محاله باهم خواب باشن

به حز همون ۳ صبح  به بعد که دخترم میخ‌ابه

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
سه شبه نخابیدم کوچیکه واکسن زده بزرگه سرماخورده دو روزه پشت هم مهمون میاد برام دیگه امروز اینقدر گری ...

خب یه کاری کن کمتر مهمون بیاد

من یه بچه شانزده ماهه دارم والا تو زندگی عادی موندم شبا خواب ندارم روزا نمیبره یه غذا بخورم تو این شرایط مهمون داری خیلی سخته

وای خدااا چه قندن هزار ماشاله بهم بگو پسرتو داشتی فقط بهتر بود یا الان که یکی دیگه آوردی میخوام بب ...

بزرگ‌بشه بچه ات چ دختر باشه چ پسر یهووویی هوس میکنی..بخودت میایی یهویی میبینی هعییییی ک‌بلایی سر خودت اوردی🤭

بزرگ‌بشه بچه ات چ دختر باشه چ پسر یهووویی هوس میکنی..بخودت میایی یهویی میبینی هعییییی ک‌بلایی سر خود ...

دقیقا

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
عزیزم خدا حفظشون کنه فاصلشون چقدره و اینکه اگه برگردی عقب دوس داری فاصله شون چقدر باشه ؟

دوسال و۱۳روز فاصلشونه

برگردم عقب بازم به همین شکل چون باهم دوست شدن  بازی میکنن دعوا میکنن 

بااینکه خیلی اذیت میشم ولی فاصله سنی زیاد دوس ندارم

بزرگ‌بشه بچه ات چ دختر باشه چ پسر یهووویی هوس میکنی..بخودت میایی یهویی میبینی هعییییی ک‌بلایی سر خود ...

شوهر من خیلی اصرار داره به بچه دوم

اما پسر من خیللللی اذیت کن بود و هی مریض میشد و مشکلاتش خیلی زیاد بود.منم دستمو داغ گذاشتم

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
اخی عزیزم خواهر نداری؟ من امشب به خواهرم پیام دادم که فردا بیا من بچه هاتو نگه میدارم تو برو بخواب. ...

خواهر دارم

ولی خب اصلا اهل کمک نیس

خب یه کاری کن کمتر مهمون بیاد من یه بچه شانزده ماهه دارم والا تو زندگی عادی موندم شبا خواب ندارم رو ...

ای خاهر من مهمون سرزده زیاد دارم پسر بزرگم دو سالشه کوچیکه چهار ماهش جفتشون پدرمو دراوردن داغونم ب خدا

حالا پسرت بزرگتر بشه..دستت یخ میکنه نگران‌نباش😅😅😅

😂😂😂😂

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...