2777
2789
عنوان

کاش الان یکی میگفت بده بچه تو نگهدارم تو بخواب😭

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 81 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انقدددد الان به حضور و بغل یه نینی احتیاج دارم که تا گفتی دلم خواست گریه کنم. اگه همسایه ت بودم واقع ...

ان شالله خدا یه نی نی سالم بهت بده زود

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
انقدددد الان به حضور و بغل یه نینی احتیاج دارم که تا گفتی دلم خواست گریه کنم. اگه همسایه ت بودم واقع ...

کجاااایییی

بیا نگه دار جلب هم نکردی مهم نیست بیاااا فقططط😩😩

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
خواب خودتو با اونا تنظیم کن..تنها راه ممکن همینه..

اصلا تمیشه پسرم ۳/۵ سالشه مگه میزاره بخوابم تا دراز میکشم اذیت میکنه بیدار شو پاشو جیش دارم ....

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

عزیزم اگه پیشت بودم حتما کمکت میکردم چون خودم این روزارو کشیدم بااینکه مادرشوهرم همسایمه ولی اصلا اصلا تاحالا بچه هامو پیشش نذاشتم تابرم جایی ی دختر۵ساله وی پسر۱ساله دارم ۶ساله رنگ سینمارو ندیدم چون کسی نیس بچه هامو نگه داره مادرم که دوره مادرشوهرمم به فکر تفریحاتشه😠😠😠

الهی خدا یه خوب و خوشخوابشو بهت بده

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
من همین الان موفق شدم بخوابونم خودمم دندون درد دارم    

وای خدا من تو بارداری به مسواک ویار پیدا میکنم حالم از خودم بهم میخوره کلی اوق میزنم تا موفق میشم مسواک میزنم

ولی تمام دندونام داغونن الان لثه هام دارن تحلیل میرن 

فک کنم اگه شیر به شیر بیارم بعدش باید برم یه دست دندون مصنوعی بذارم😐

الان چند ساله همش باردارم ولی این اولین بچمه این همه زحمت و رنج😔

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812