2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 116 پست

من خودم تک فرزند ام.پسرم دوقلو بود اما یه فلش ایست قلبی کرد و پسرمم تک فرزند شد...الانم۴ونیم سالس تقریبا...نه خودم نه شوهرم بچه نمیخایم دیگه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم تک فرزند ام.پسرم دوقلو بود اما یه فلش ایست قلبی کرد و پسرمم تک فرزند شد...الانم۴ونیم سالس تق ...

خدا حفظش کنه برات

من اما دوتا بچه دوست دارم

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
پیش میومد پی پی کنه ولی من همیشه شرت عینکی براش میپوشوندم که اوصاع خراب نشه 🤣

بعد کلا چقد طول کشید این پروسه؟

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
من خودم تک فرزند ام.پسرم دوقلو بود اما یه فلش ایست قلبی کرد و پسرمم تک فرزند شد...الانم۴ونیم سالس تق ...

خب اگه خودتون واقعا نمیخواین نیارین چون بالاخره سختی داره و احتیاج به حوصله داره البته اگه بچه بزرگ شه و کلید کنه که من داداش یا ابجی میخوام اونجا سخته 

دختر خاله همسرم هم همین نظرو داشت انقد پسرش گفت مجبود شد اقدام کنه و الان اسفند زایمانشه و پسرش ۸ سالشه 

بعد کلا چقد طول کشید این پروسه؟

من فروردین از شیر گرفتم 

زمان دادم یکم 

از تیر شروع کردم که هوا گرم بود و همین محرمی بعد عاشورا که برگشتم خونه از ولایت دیگه هرگز پوشک نکردم 

من فروردین از شیر گرفتم  زمان دادم یکم  از تیر شروع کردم که هوا گرم بود و همین محرمی بعد ...

آها پس زیادم طول نمیکشه..مرسی گلم برام دعاکن موفق بشم

خدا حفظش کنه برات من اما دوتا بچه دوست دارم

منم گاهی وسوسه میشم اما شوهرم نمیخاد وضعیت مالیمونم جالب نیست.ازطرفی یه پدرومادر مریض وپیر دارم که منو شوهرم ازشون مراقبت میکنیم.خلاصه بچه زیاد شاید واقعا خوب باشه .اما واسه زندگی همه نمیشه یه نسخه پیچید.اما اصن نگران نباش همسایه ما دوستمم هست..دوتا دختر داره به فاصله سنی ۲سال الان کوچیکه پیشه.بزرگه دوم...خیلی هم مامانش راضیه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
منم گاهی وسوسه میشم اما شوهرم نمیخاد وضعیت مالیمونم جالب نیست.ازطرفی یه پدرومادر مریض وپیر دارم که م ...

عزیزم امیدوارم اگه دوست داری خدا برات شرایطشو مهیا کنه..چون از پدر و مادرت مراقبت میکنی خدا حتما هواتو داره..آفرین به شما و همسرت

موفق میشوی😊فقط صبر و تحمل  اگه دیدی نشد یه مدت ول کن دوباره بعد ی مدت شروع کن زمان بده بهش&nb ...

آره همینکارو میکنم