سلام دوستان من دخترم یک سال و8ماهشه و الان یک ماهه که باردارم..کسی از شما هست که تجربه داشته باشه؟از پوشک نگرفتمش هنوز اما شیر خشکی بود که اونم4ماهه کلا دیگه شیر نمیخوره فقط شیر پاستوریزه میخوره
بنظرتون با این فاصله سنی خیلی سختم میشه؟
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
من خودم تک فرزند ام.پسرم دوقلو بود اما یه فلش ایست قلبی کرد و پسرمم تک فرزند شد...الانم۴ونیم سالس تق ...
خدا حفظش کنه برات
من اما دوتا بچه دوست دارم
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
پیش میومد پی پی کنه ولی من همیشه شرت عینکی براش میپوشوندم که اوصاع خراب نشه 🤣
بعد کلا چقد طول کشید این پروسه؟
من خودم تک فرزند ام.پسرم دوقلو بود اما یه فلش ایست قلبی کرد و پسرمم تک فرزند شد...الانم۴ونیم سالس تق ...
خب اگه خودتون واقعا نمیخواین نیارین چون بالاخره سختی داره و احتیاج به حوصله داره البته اگه بچه بزرگ شه و کلید کنه که من داداش یا ابجی میخوام اونجا سخته
دختر خاله همسرم هم همین نظرو داشت انقد پسرش گفت مجبود شد اقدام کنه و الان اسفند زایمانشه و پسرش ۸ سالشه
من فروردین از شیر گرفتم زمان دادم یکم از تیر شروع کردم که هوا گرم بود و همین محرمی بعد ...
آها پس زیادم طول نمیکشه..مرسی گلم برام دعاکن موفق بشم
منم گاهی وسوسه میشم اما شوهرم نمیخاد وضعیت مالیمونم جالب نیست.ازطرفی یه پدرومادر مریض وپیر دارم که م ...
عزیزم امیدوارم اگه دوست داری خدا برات شرایطشو مهیا کنه..چون از پدر و مادرت مراقبت میکنی خدا حتما هواتو داره..آفرین به شما و همسرت
موفق میشوی😊فقط صبر و تحمل اگه دیدی نشد یه مدت ول کن دوباره بعد ی مدت شروع کن زمان بده بهش&nb ...
آره همینکارو میکنم