2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 116 پست
من خودم از استرس چند روز تیک گرفتم😂😂 ولی الان دیگه برام فرقی نمیکنه  نگرانیم بابت سزارینم ه ...

آره گلم..گفتی بچت7ماهشه؟

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
واقعا تک فرزندی و یا اختلاف سنی زیاد اصلا خوب نیست..کار خوبی کردی که پسرتو تنها بزرگ نکردی

من خودم قصدم بود ی بچه کلا داشته باشم ناخاسته بود قرص اورژانسی خورده بودم ولی اثر نکرده بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره گلم..گفتی بچت7ماهشه؟

بله ۷ ماه ۱۰ روز

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
قلبشون وایساد.مجبور ب کورتاژ شدم .ولی کلی حساب کنه ادم خیلی سخته اگه بچه اول دوقلو باشه خیلی راحتتره ...

عزیزم واقعا حق داری3قلو واقعا سخته..انشاءالله خدا دوباره بهت یکی دیگه بده

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

من پسرم چهارسالشه و نظرم تا حالا تک فرزندی بوده پسرم خیلی تنهاست ولی خودم توان روحی و اعصابی بچه دومو ندارم نمیدونم چکار کنم بیارم یا نه😭😭

خدایا پسرمو حفظ کن زیر سایه خودت.   پسرررررررم؟؟؟؟؟؟     دردت به سرممممم😍😍😍
من خودم قصدم بود ی بچه کلا داشته باشم ناخاسته بود قرص اورژانسی خورده بودم ولی اثر نکرده بوده

ولی مطمئن باش الان که دوتان بهتره

منم پسرم ۲۷ ماهشه و الان ۱۹ هفته هستم 

من تو دو مااه از پوشک گرفتم  تو خونه پوشک نمیکردم بیرون پوشک 

بعد دیگه کلا پوشک نکردم اولش سختم بود چون استرس داشتم یکی دوبار پیش اوند مسافت طولانی را ماشین راه پوشک کردم دیدم جاش تمیزه 

بعد اینکه پسرم از بچگی یعنی ۱ سال که تابستونا شب پوشک نمیکردم جاش تمیز بود تا صبح 

بلد اینکه ز خورده سخته تو بارداری دسشویی بردن 

شما اود از خونه شروع کن ببین چ جوریه بچه همکاری میکنا یا نه

اگه جیش کرد دعوا نکن

میبری دسشویی ی شعر اختراعی بخون 

اگا گفت باهاش خوب برخورد کن شعر بخون براش خوراکی جایزه بده 

من همه اینکار رو کردم 

الان میگه مگه اینکه از دستش در بره وقتی مشغول بازی باشه تو مهنونی اونجا باید خودت حواست باشه 

بعد اینکه زنداداشم بچه هاش پشت هم بود میگفت امکان ددره بچه هقب گرد کنه یعنی از پوشک بگیرز بعد اونیکز رو ببینه پوشک بخواد 

من پسرم چهارسالشه و نظرم تا حالا تک فرزندی بوده پسرم خیلی تنهاست ولی خودم توان روحی و اعصابی بچه دوم ...

تک فرزندی بنظرم خوب نیست..بچه دوم معمولا راحتتره چون هم تجربه بیشتری داری و هم اینکه خیلی چیزارو از بچه اول یاد میگیره

منم پسرم ۲۷ ماهشه و الان ۱۹ هفته هستم  من تو دو مااه از پوشک گرفتم  تو خونه پوشک نمیکردم ...

دخترم الان که پی پی یا جیش میکنه بعدش میگه و دستمو میگیره میبره دستشویی که عوضش کنم..بنظرت الان آمادگیشو داره؟

منم پسرم ۲۷ ماهشه و الان ۱۹ هفته هستم  من تو دو مااه از پوشک گرفتم  تو خونه پوشک نمیکردم ...

غلط املایی زیاد داشت شرمنده😁

بعد ی نکته من بعد تولد دوسالگی کم کم  پوشک گذاشتم کنار و بعد از عاشورایی که گذشت دیگه کلا کلا پوشک نکردم هرگز حتی اگه مجبور بودم سختی بکشم