من همیشه از زلزله خیلی میترسم . گاهی وقتا از ترس زلزله تا نصف شب خوابمنمیبره وقتیم میخوابم یهویی از خواب میپرم و فکرمیکنم زلزله شده. لطفا بگید چیکار کنم؟خسته شدم لیگه
منم مثل شمابودم حتی بدتراول طرزفکرمودرست کردم بعدم یه دعایی هست میخوندم میخوابیدم الان خوبم طرفاتون ...
چه دعایی؟
بله من تبریزم . دوبار که زلزله وحشناک شده یه بار ورزقان و یه بار هم همین یه بار پیش. بخصوص که راجع به گسل تبریز خیلی همش از نت سرچ کردم و خوندم همش میترسم
بله یادمه ورزقان بود دوبار پشت سر هم زلزله شد . اره اون موقع خوندم ولی یه ماه پیش که باز زلزله شده ...
اول نمازآیات روبخون صددرصدجواب میده بعدااین جمله هاروباخودت هردفعه بگو(نیازنیست بترسم زلزله سونامی سیل هرچی دست خداست من نمیتونم ازدست آفریدگارم فرارکنم)خودت فک کن زلزله بیادوتوتوخونه باشی ازخونه درمیری توکوچه ولی آیاکوچه هم امن خواهدبود؟ممکنه اره باشه ممکنه نه نباشه یه چیزی بیوفته روت پس درهرصورت نمیتونی ازدست خدافرارکنی.پس تنهاراحت اینه بگی هرچی خدابخوادتوکرمانشاه که همه جاآوارشدبیمارستانی که نوزادان توش بودن حتی یه خراش هم برنداشتن این ینی تانباشدمیل حق برگی نیوفتدازدرخت.مرحله سوم سرچ کن دعادرباره درامان ماندن اززلزله یادت باشه هردعایی که میخونی ایمان داشته باش خدامواظبته من یک ماه پیش که زلزله اومدداشتم میخندیدم چون باخودم میگفتم ازدست خداکه نمیتونم دربرم پس هرچی خدابخواداینجوری درآرامشم
تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗