2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

87 بازدید | 11 پست

من همیشه از زلزله خیلی میترسم . گاهی وقتا از ترس زلزله تا نصف شب خوابم‌نمیبره وقتیم میخوابم یهویی از خواب میپرم و فکرمیکنم زلزله شده. لطفا بگید چیکار کنم؟خسته شدم لیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شمابودم حتی بدتراول طرزفکرمودرست کردم بعدم یه دعایی هست میخوندم میخوابیدم الان خوبم طرفاتون زلزله شده ترسیدی؟مورداول خیلی مهمه خیلی

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
منم مثل شمابودم حتی بدتراول طرزفکرمودرست کردم بعدم یه دعایی هست میخوندم میخوابیدم الان خوبم طرفاتون ...

چه دعایی؟

بله من تبریزم ‌. دوبار که زلزله وحشناک شده یه بار ورزقان و یه بار هم همین یه بار پیش. بخصوص که راجع به گسل تبریز خیلی همش از نت سرچ کردم و خوندم همش میترسم

خیلی خسته شدم دیگه

چه دعایی؟ بله من تبریزم ‌. دوبار که زلزله وحشناک شده یه بار ورزقان و یه بار هم همین یه بار پی ...

یادته ۴سال پیش زلزله شدیدشدتبریزماارومیه هستیم من دیگه مریض شدم ازموقع منم میخوندم که گسل تبریزروبه فعال شدنه ولی شوهرم نشست باهام حرف زدخوب شدم ببینم زلزله اومده بودطرفتون نمازآیات خوندی؟

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
یادته ۴سال پیش زلزله شدیدشدتبریزماارومیه هستیم من دیگه مریض شدم ازموقع منم میخوندم که گسل تبریزروبه ...

بله یادمه ورزقان بود دوبار پشت سر هم زلزله شد .

اره اون موقع خوندم ولی یه ماه پیش که باز زلزله شده بود نخوندم نماز آیات

بله یادمه ورزقان بود دوبار پشت سر هم زلزله شد . اره اون موقع خوندم ولی یه ماه پیش که باز زلزله شده ...

اول نمازآیات روبخون صددرصدجواب میده بعدااین جمله هاروباخودت هردفعه بگو(نیازنیست بترسم زلزله سونامی سیل هرچی دست خداست من نمیتونم ازدست آفریدگارم فرارکنم)خودت فک کن زلزله بیادوتوتوخونه باشی ازخونه درمیری توکوچه ولی آیاکوچه هم امن خواهدبود؟ممکنه اره باشه ممکنه نه نباشه یه چیزی بیوفته روت پس درهرصورت نمیتونی ازدست خدافرارکنی.پس تنهاراحت اینه بگی هرچی خدابخوادتوکرمانشاه که همه جاآوارشدبیمارستانی که نوزادان توش بودن حتی یه خراش هم برنداشتن این ینی تانباشدمیل حق برگی نیوفتدازدرخت.مرحله سوم سرچ کن دعادرباره درامان ماندن اززلزله یادت باشه هردعایی که میخونی ایمان داشته باش خدامواظبته من یک ماه پیش که زلزله اومدداشتم میخندیدم چون باخودم میگفتم ازدست خداکه نمیتونم دربرم پس هرچی خدابخواداینجوری درآرامشم

اول نمازآیات روبخون صددرصدجواب میده بعدااین جمله هاروباخودت هردفعه بگو(نیازنیست بترسم زلزله سونامی س ...

با خودن حرفات چشام پر اشک شدن❤ممنونم ازت مهربون. حتما انجام میدم همه حرفایی که گفتی رو🌼❤

با خودن حرفات چشام پر اشک شدن❤ممنونم ازت مهربون. حتما انجام میدم همه حرفایی که گفتی رو🌼❤

فداتم قیز❤