2789
عنوان

چشم و‌نظر

174 بازدید | 15 پست

بچه ها من مادرم مریضه ، امشب برا بار  سوم تخم مرغ شکوندیم و خیلی عجیب اسم یه ادم ک میشناسیم اومد ، الان دیگه برام محرز شده چشممش زده حالا میخام بدونم باید کار دیگه ای انجام بدیم ک چشمش از مادرم دور شه؟

یعنی اسمش تو تخم مرغه بود 🙄

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره  چشمشو در بیارید  

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

منظورتون از اسم کسی دراومده چیه ؟؟؟؟منم همین مشکل دارم امروز یکی از دوستام گفت تخم مرغ بشکن و اسپند و سیر دود کن به بدنت دودش بخوره دعای نادعلی هم کنارم گذاشتم نسبت به روزای پیش خیلی حالم بهتره ...خدایا خوبم کن ....

چشم و نظر خرافات نیس از خود پیامبر هم درموردش خیلی روایت هس ک چشم زخم مرد جوان رو تو قبر میکنه و شتر رو در دیگ

کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
واااا تورو خدا بسسس این خرافاتو اااح 

عزیزم منم اینجور خرافات تخم مرغ و اسپند و... قبول ندارم 

خود خدا نگهدارمون باشه 

ولی درباره چشم نظر تو قران کریم اومده و روایت هم هست😊

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻!