2777
2789
عنوان

کیا ریزش مو دارن

3244 بازدید | 27 پست

سلام کسی هست ریزش مو داشته باشه و درمان کرده باشه نتیجه گرفته .

موهام خیلی میریزه خیلی.دکتر رفتم دارو داد ولی خوب نشد.ازمایش هورمونیم نوشت اونم دادم خوب بود همه چی ولی همچنان ریزش مو دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من دارم شدسد میخوام برم دکتر امیدم به دکتر ینی اینم جواب نده که کچل میشم

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

من شدید امپول ویتامین دی زدم خوب نشد رسما دارم کچل میشم

کجاس اون موهای پروبراق وخشکلم😥

چشم خوردن موهام😥

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

موهای‌منم‌ریزش‌داره‌ولی‌چرا‌اصن‌کم‌نمیشن‌و‌خالی؟

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

بچه هم شیر میدم

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
من شدید امپول ویتامین دی زدم خوب نشد رسما دارم کچل میشم کجاس اون موهای پروبراق وخشکلم😥 چشم خوردن ...

من دکتررفتم گفت اگرهرماه حنابزاریدریشه موقوی میشه ریزش مو هم کم میشه من چندماهه دارم حنامیزارم کمترشده ولی هنوزکامل قطع نشده