ایسودام مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 396 عنوان هنر 38 بازدید | 4 پست به نظرتون کدوم رشته هنر خوبه و بازار کار خوبی داره ؟ 1398/09/10 | 00:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
feridon عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 300 تو این مملکت روی بازار هیچ هنری حساب نکن به امید درآمد و دلیلش دو شغله بودن خیلی از اهالیه هنره. هنرمند جزء منابع برگشت ناپذیر اجتماعه، قیمت نمیشه روش گذاشت اما درآمد ندارهحالا خواستی ریزتر بگو تا بیشتر برات بازش کنم
ایسودام مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 396 تو این مملکت روی بازار هیچ هنری حساب نکن به امید درآمد و دلیلش دو شغله بودن خیلی از اهالیه هنر ... خودم لیسانس گرافیک دارم کار نیس میخواستم ارشد تغییر رشته بدم یا رشته رو از اپل بخونم
feridon عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 300 خودم لیسانس گرافیک دارم کار نیس میخواستم ارشد تغییر رشته بدم یا رشته رو از اپل بخونم بهت تبریک میگم خواهرزاده منم هم شرایط با شماباورکن امروز عصر همینو بهش گفتم که تو با علاقه تا اینجا پیش رفتی اما انتظار پولدار شدن نداشته باش نهایتٱ در حد امرارمعاش عمومی. دنبال پول باید چاره ای دگر اندیشید دائی،،،
ایسودام مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 396 بهت تبریک میگم خواهرزاده منم هم شرایط با شما باورکن امروز عصر همینو بهش گفتم که تو با علاقه تا اینج ... مثلا چه چاره ای ؟