2777
2789
عنوان

pms

152 بازدید | 11 پست

سلام من یه هفته قبل از قاعدگی عصبی میشم و فقط گریه میکنم و همش با همسرم دعوا میکنم الانم حالم خیلی بده کسی هست کمکم کنه دیگه دارم دیونه میشم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

عادیه

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه قبلاها که pms یه اختلال رسمی طبقه بندی نشده بود، کسی خبر نداشت ولی از وقتی اختلال رسمی شناخته شده، خیلی ها میگن ما داریم. 

یه ذره عصبی شدن تو اون دوره طبیعیه.pms یه سری ملاکهای خاص داره

خیلی 

برو دکتر 

منم عصبی بودم شدیدا درد داشتم و مدام چیزای شیرین میخواستم بخورم 

دکترم یه سری دارو بهم داد خوب شدم

فکر کنم یکی از دارو ها فمودین اسمش بود

یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅
جالبه قبلاها که pms یه اختلال رسمی طبقه بندی نشده بود، کسی خبر نداشت ولی از وقتی اختلال رسمی شناخته ...

من خودم روان شناسم اصلا هم دوست ندارم تلقین کنم الان ۵ روزه که کارم شده گریه هر دیقه گریه میکنم فرقی هم نداره کجا باشم مهمونی باشم یا بیرون .دوست دارم همه چی رو بشکم نمیتونم تو خونه بمونم 

برو دکتر  منم عصبی بودم شدیدا درد داشتم و مدام چیزای شیرین میخواستم بخورم  دکترم یه سری ...

هنوز دل دردم شروع نشده از الان تا ۱۴ ماتم گرفتم