من به بچه دوم داشتن اصلاً و ابداً فکر نمی کنم یک پسر بیست ماهه دارم و بابتش خدا رو شاکرم اما اصلاً ح ...
خیلی شخته ولی من بحاطراینکه بچم در ایمدهوتنها نباشه اینارو بهوجونمیخرم
چون خودم دوس داشتم خواهرو برادر بیشتری داشتم
به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈 ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹 https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من خودم یکی دارم ولی اتفاقا اولی رو برا دل خودتون مياريد دومی رو باید بخاطر بچه اول بياريد که تنها نمونه تنهایی خیلی سخته فردا روزی ما نبودیم يه خواهر یا برادری داشته باشن
اصلا تجربه ثابت کرده اونايي که خیییلی تأکید دارن که یکی کافیه بعد چند سال پشيمون ميشن پس دست بجنبيد و دومی اقدام کنید که فاصله سنی بچه هم زیاد نشه بعدشم باهم بزرگ ميشن يه دفعه از آب و.گل در میان
خیلی شخته ولی من بحاطراینکه بچم در ایمدهوتنها نباشه اینارو بهوجونمیخرم چون خودم دوس داشتم خواهرو ...
عزیزم اگه فقط ب خاطر بچته نکن.. پس فردا که ازدواج کردن ارتباطشون خدای نکرده با هم بد شه غصه میخوری و ناراحت میشی. در ضمن بهش یاد بده دوستای خوبی پیدا کنه. من که با خواهرم ارتباط خوبی ندارم.من معتقدم من هم باید زندگی کنم نه اینکه فقط ب خاطر بچم فداکاری کنم و خودمو تو سختی بندازم که چیه چیه بچم تنهاس. خود همون بچه هم بلاخره ازدواج میکنه و منو تنها میزاره میره پی زندگی شخصیش. تا جوونم دوست دارم بگردم بچرخم با دوستام وقت بگذرونم نه اینکه همش بچه داری کنم. موفق باشی دوست خوبم
من خودم یکی دارم ولی اتفاقا اولی رو برا دل خودتون مياريد دومی رو باید بخاطر بچه اول بياريد که تنها ن ...
دقیقا..منم فکر دومی هستم.7ماه هم اقدام بودم ک نشد..فعلا ی کم شرایط مالی شوهرم در نظرمه و فاصله ای ک با دخترم شوهرم ازم گرفت..دومی بخاطر دخترم ک تنها نباشه.فعلا ک قصد اقدام جدی ندارم.ولی درکل جلوگیری هم نداریم
من به بچه دوم فکر نمیکنم اولم اینکه واقعا تحمل استرس دوره بارداری اینکه بچه سالم باشه و خوشگل باشه و ندارم بعدم طبیعی که میترسم سزارینم همین یه بار کافی بود .دوم افسردگی بعد زایمان خیلی بد بود سوم اینکه عاشق دخترمم میترسم یکی دیگه بیارم بینشون فرق بذارم خیلی فرق گذاشتن درد بدیه. چهارم اینه حالا اوضاع مملکت سرو سامان نداره همین یکیو امیدوارم خوب از آب و گل در بیارم . پنجم با اینایی که میگن نباشیم بچه خ.اهر و برادر داشته باشه م.افق نیستم دوره ما خ.اهر برادر از هم دورن وای به دوره اینا