2777
2789
عنوان

6 جواب به آدم های فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 16612 بازدید | 74 پست
یکی دیگه هم اینکه شنیده بودم بعضیها خیلی فضولن اما ازنزدیک ندیده بودم 🤪

من که این جمله رو حاضر نیستم بگم😀😂

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

اگه همه بتونن درجابگن هیشکس فضولی نمیکنه بعدش مثل خودشون خونسرد بگو بدل نگیریا جانعه اینجوریه کلی گفتم بعدم بخند خفه میشینه سرجاش

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای نه،اصلا اینطوری نیستم. هم کار خوب رسمی داریم ،هم بیمه عالی و آینده مالی خوب خونه و ماشین و امک ...

من بودم ترجیح میدادم فاصله بگیرم از این فرد یا اینکه اصلا جدیش نگیرم و از کنار تمام حرفاش بدون توجه بگذرم

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
اولش که شروع به خوندن کردم اینو گفتم جلو که رفتم منظورت رو فهمیدم

خب خداروشکر سو تفاهم رفع شد😀

2803
[QUOTE=113879683]اگه خوشحالیت از ته دل باشه هیچ کس نباید بتونه از بین ببرتش من باشم اصلا جدی نمیگیرم ...

قبول دارم عزیزم مهم همینه که بعدش برات مهم نباشه و اجازه ندی خوشحالیت خراب شه

مادرشوهرم همروقت میبینم بهم میگه...منم میگم اصلا نشدم فکر میکنی.

یه کلام بگو من راضیم. یا بگو شوهرم اینجوری بیشتر دوسم داره

اگه همه بتونن درجابگن هیشکس فضولی نمیکنه بعدش مثل خودشون خونسرد بگو بدل نگیریا جانعه اینجوریه کلی گف ...

تا حالا تو شرایطش قرار نگرفتم 😀😂

یکی دیگه هم اینکه شنیده بودم بعضیها خیلی فضولن اما ازنزدیک ندیده بودم 🤪

2804
تا حالا تو شرایطش قرار نگرفتم 😀😂

قبلش تمرین کن که اگه قرارگرفتی وجواب ندادی تامدتها توخلوتت درحال جواب دادنی ومرور میکنیو میگی باید اینو میگفتم منم خیلی سکوت میکردم این پاسخهارو درخلوت بخودم میدیدم الان ولی هرکی حالمو بگیره بالاخره بعدازمدتها تمرین یه جورایی سرجاش مینشونم تا بفهمه نمیتونه حرمت منو بشکنه

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

بالاخره یه چیزی بجاش باید بگی دیگه ولی خیلیها هینحوری میگنو طرفم سکوت میکنه اومده ضربه روحی بزنه خودش میخوره 🤪

2805
من در جوابش گفتم اصلا نگران نباشید جفتشونم میفرستم یه کشور خوب ،بعدم هر هر خندیدم ولی از درون داغ ش ...

هیچ وقت برنامه های زندگیت رو از الان فاش نکن.

سکوت میکردی و یا میگفتی : 

تا شقایق هست، زندگی باید کرد....

تمام. هم مودبانه بوده هم در واقع گفتی که تو امید داری به اینده و روشن بینی ولی اون ذهنش تاریکه و ناامید...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

هیچی😄لبخند بزن بگو بله بله بله طرف جا میخوره تمام

سرتاسر آفاق دویدی هیچ است ...وآن نیزکه درخانه رمیدی هیچ است...دنیاهیچ و اصل دنیا همه هیچ...ای هیچ برای هیچ برخودتو مپیچ...

لازم نیس حتما باید جواب داغ تراز,پیاز بدیم که طرف ناراحت شه و ارزش,شخصیت خودمون بیاریم پایین ...با یه جمله کوتاه و قانع کننده بگو حق باشماست لبخند بزن تمام ...یادت باشه قرار نیس برای مردم زندگی کنیم که این دهن مردم هیچ وقت بسته نمیشه بذار هرچقد میخوان بگن مهم نیس  خودت باش تمام 

سرتاسر آفاق دویدی هیچ است ...وآن نیزکه درخانه رمیدی هیچ است...دنیاهیچ و اصل دنیا همه هیچ...ای هیچ برای هیچ برخودتو مپیچ...
2801