2777
2789
عنوان

عروس خلیجی

269 بازدید | 17 پست

کیا زمانی که عروس خلیجی مد بود عروس شدن ؟ الان می تونن عکس و فیلماشونو نگاه کنن ؟ از اونا که نگین می چسبوندن تو صورت عروس دستاشو و شونه هاشو با ماژیک می کشیدن پستیژ سیخ سیخی می زاشتن با لباس ساتن پف پفی 😂😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بد بود ارایششون 

وحشی میشدن

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

داغ دلم تازه کردی 

من واسه اون زمانم که نصف ابرو تیغ میزدن بعد با ماژیک میکشیدن 

هزار بارم گفتم تیغ نزن خوشم نمیاد آخرم کاره خودشو کرد 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
چرا این کارو میکردن؟که چی بشه؟

ابروها رو یه مقداری بالاتر میکشیدن یه کمی  مدل شیطونی  

فک کنم به خاطر مدل سایه کشیدن بود 

با اکلیل رو بازوی زن داییم که عروس بود به انگلیسی نوشته بودن E  اول اسم داییم😑

حتما آرایشگره کلی هم ذوق کرده تو دلش گفته اووووف ببین چه خلاقیتی دارم 😄

واای ی 

لنتی فقط اون خط چشم آبشاری ها ک با سایه اکلیلی دنبال خط چشم رو میکشیدن 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️