یه بنده خدایی ضعیف بودن ازمایش اسپرم دادن و ... فهمیدن واریکوسل دارن عمل کردن فک کنم یکسال از عملشون میگذره هنوز بچه دار نشدن خانمشون جواب ازمایش رو فرستاده برا من برا دوستم که دکتره بفرستم نتیجه رو بهش بگم یعنی بگم چقد تغییر داشته بعد از عمل حقیقتا من با اون دوستم اونقدرا صمیمی نیستم یعنی روم نمیشه براش بفرستم ازمایشو بگم جوابش چیه گفتم از شما خواهش کنم اگه واردین کمک کنید والا ثواب داره اون خانمم هم خیلی گیره که به من رو اندخته
دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
عزیزم فرستادمشون ببینید این بنده خداها خیلی ساده هستن اصلا گرید و این چیزا نمیفهمن
اسپرم سه ویژگی مهم دارع ک واسه بچه دار شدن لازمه یکی تعداد اسپرم ک باید از ۲۰ ملیون بیشتر باشه متاسفانه مال دوست شما ۴ ملیونه و زیر خط نرماله دومیش مورفولوژی یا شکل ظاهری اسپرمه ک زده از۴۴ بیشتر باشه ک مال ایشون ۵۵ هست و نرماله و حرکت اسپرم هم مهمه ک تعداو اسپرمای بی حرکتش ۳۴درصده ک باید کمتر باشه یعنی باید اینا تحرکشون بره بالا تا بتونن تو تخمک نفوذ کنن و اسپرمای متحرک یا پیشرونده ۳۹ درصده ک حد نرمالشو نزده چنده چون با توجه ب اون حد مقایسه میشن ..در کل بخوام بهت بگم اسپرمش هنوز ضعیفه چون بیشتر از همه تعدادش گمه بقیه موارد قابل قبوله
منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ...انشالله قسمت همه منتظرا