2777
2789
عنوان

مهاجرت

993 بازدید | 14 پست

سلام به همگی

میدونم عنوان تاپیک تکراریه

ولی خواستم بدونم برای کسی که لیسانس علوم آزمایشگاهی داره کدوم کشور برای مهاجرت شرایط خوبی داره؟

کسی از آشناهاتون توی این رشته موفق شده کلا؟؟

و اگه هم کسی رو دارین که به کشوری مثل کانادا یا استرالیا مهاجرت کرده و وضعش خوبه ممنون میشم بگین شرایطش چطور بوده و رفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براي فوق ميتوني كانادا بري 

من واسه مهندسي پرسيدم هزينه اش براي ما ٣ نفر با خونه و همه چي براي يكسال تقريبا ٥٠٠ تومن در مياد

اگر خواستي يه جاي معتبر بهت معرفي ميكنم تو تهران كه برادر خودم با همونجا ٥ سال پيش رفت و مادرم هم ويزا مولتي گرفت خيلي مطمئنه و فقط كارشون كاناداست

اگه سنت كمه و مجردي راحتتر ميتوني بري

فقط و فقط زبان مهمه،بقيه كاراش ٣ ماه نهايت ٤ ماه طول ميكشه

براي فوق ميتوني كانادا بري  من واسه مهندسي پرسيدم هزينه اش براي ما ٣ نفر با خونه و همه چي براي ...

وا یعنی شماها خودتون بلد نیستید اپلای کنید و موسسه براتون انجام میده؟ اپلای که کاری نداره 😲

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد..... 

المان 

ولي بايد مدرك زبان الماني داشته باشه 

برا ازمايشگاهاي بيمارستاني شون ويزاي١٧aميدن كه يكم شرايطش سخت تره  مدرك ب دو ميخواد ولي كارش بهتره 

برا ازمايشگاهاي ديگه ميتوني ويزاي كار بگيري و مدرك زبان نميخواد ولي بايد بتوني كمي صحبت كني 

براي فوق ميتوني كانادا بري  من واسه مهندسي پرسيدم هزينه اش براي ما ٣ نفر با خونه و همه چي براي ...

24 سالمه

نمیدونم برم اونجا فوق بخونم میتونم همزمان کار کنم درامد داشته باشم یا نه

اگه هم میشه اون آدرس رو بهم بدین پرس و جو کنم ممنون میشم

المان  ولي بايد مدرك زبان الماني داشته باشه  برا ازمايشگاهاي بيمارستاني شون ويزاي١٧aميدن ...

نه حوصله خوندن زبان جدید ندارم 

زبان انگلیسیم رو تقویت کنم بهتر و راحت تره واسم

اگه جای دیگه و شرایط دیگه هم سراغ دارین ممنون میشم بگین

نه حوصله خوندن زبان جدید ندارم  زبان انگلیسیم رو تقویت کنم بهتر و راحت تره واسم اگه جای دیگه ...

نه سراغ ندارم 

من اول الماني ميخوندم 

الانم دارم دانماركي  ميخونم 

خوندن به زبان جديد هزار برابر راحت تر از گرفتن ايلتس با نمره ي بالا و رقابت تو كسوراي انگليسي زبانه 

دوستاي من كه وفتن كشوراي انگليسي زبان خيلي بيشتر سختي كشيدن و ديرتر تونستن برن وارد بازاركار بشن و امنيت شغليشونم خيلي كمتره

نه سراغ ندارم  من اول الماني ميخوندم  الانم دارم دانماركي  ميخونم  خوندن به ز ...

لابد واسه شرایط دیگه ای اینطور شدن

وگرنه همین زبان انگلیسی رو از بچگی میخونیم میریم کلاس زبان بازم لنگ میزنیم هنوز

بعد زبان جدید یاد بگیریم خیلی عقب میفتیم و عذاب آور میشه

لابد واسه شرایط دیگه ای اینطور شدن وگرنه همین زبان انگلیسی رو از بچگی میخونیم میریم کلاس زبان بازم ...

چون همه ي دنيا انگليسي بلدن و مثل شما فكر ميكنن و روانه ي كشوراي انگليسي زبان ميشن 

و خوب رقابت با اين همه ادم سخته 

خيلياشون مثه هنديا از بچگي انگليسي بلدن عين زبان مادري 

معلومه يه صاحب كار امريكايي اونو انتخاب مبكنه 

و با كوچيكترين اشتباهي تو كار بكني انقدر متقاضي هست كه جايگزين شما بكننش 

سريع مبگن خدافظ شما 

ولي كسوراي غير انگليسي زبان بخاطر زبانشون زياد متقاضي نداره كلا كمبود نيرو دارن و همين امنيت شغلي رو بالا ميبره

الان من با يكي دوتا مقاله اگه ايلتس ٧بگيرم فكر ميكني تو امريكا يا انگليس ميتونم راحت سر كار برم نه!

برا ايلتس هفت اقلا شيش ماه بايد زبان بخونم  بااينكه زبانم عاليه 

بايد سه تا امتحان سخخخت بدم خودش دوسه ساا طول ميكسه 

بعدشم يكي دوسال دنبال كار بگردم

ولي برا دانمارك و المان دوسال زبان مبخونم(حتي يكساا و نبم) بعدش به مصاحبه كه زياد نياز به خوندن نداره

سر دوسال سركار ميرم 

اونم كسوري كه ميدونم تا سال ها هم از نظر كاري اشباع نميشه 

مثه كانادا و امريكا رقابتي نيست