2777
2789
عنوان

تحرک جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 33 پست
تکوناش این چند وقت اینقدر واضح بود شکمم نشون میداد ولی الان انگار یچیزی توش شکمم سر میخوره و بعضی وق ...

عزیزم تعداد حرکت مهمه نه آهسته بودنش

سر پسرم یه روز دیدم فقط دوبار در یک روز حرکت کرد

فرداش رفتم نوار قلب گرفت، وقتی دکتر دید بهم دوتا آمپول داد گفت اگر به حرکت نیافته دوروز دیگه بدنیا میاد

دقیقا دوروز بعد اومد  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من اینکارو انجام نمیدادم چون خودش تکونای واضح میخورد و نیاز به چک شدن نداشت ولی از دیروز کم شد الان ...

منم اینجوری بودم ۵ روز بستری شدم شکرخدا دوباره حالش خوب شد پسرم

خدایا خودت مواظب 😍آراد 😍تو دلم باش ❤❤پسرم منو بابایی بیصبرانه منتظرتیم ❤❤❤❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اینکارو انجام نمیدادم چون خودش تکونای واضح میخورد و نیاز به چک شدن نداشت ولی از دیروز کم شد الان ...

نه هر وقت حس کردی کمه اینکارو بکن

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
عزیزم تعداد حرکت مهمه نه آهسته بودنش سر پسرم یه روز دیدم فقط دوبار در یک روز حرکت کرد فرداش رفتم ن ...

وای چه استرسی گرفتم بچه ی منم پسره صبر کنم تا فردا برم دکتر دیر میشه؟

بگم برام نوار قلب انجام بده؟

برو بگو تحرک بچم کمه نوار قلب بگیر 

اخه کاهش حرکت خطرناکه حتما پیگیر شو

وقتی شوهرت خونه اومد برو

۲۹ هستم . حیلی نگرانم میخوام برم نوار قلب بگیرم اما شوهرم میگه ولش کن چیزی نیست  مجبورش کنم بر ...

والا من خودم موندم اینجا بیمارستانای خوبی نیست میترسم برم چرت و پرت بگن استرس بدن بدتر نرمم خودم دارم خل میشم بنظرم اول بیا همون چیز شیرین و امتحان کنیم

۲۹ هستم . حیلی نگرانم میخوام برم نوار قلب بگیرم اما شوهرم میگه ولش کن چیزی نیست  مجبورش کنم بر ...

اره خطرناکه تجربه دارم ک میگم

والا من خودم موندم اینجا بیمارستانای خوبی نیست میترسم برم چرت و پرت بگن استرس بدن بدتر نرمم خودم دار ...

از صبح ی دستم ب شیرینی و شربته .

قبلا از رو شکم معلوم بود الان ی جوریه خودمم ب زور میفهمم در حد نبض و ترکیدن بادکنکه عین روزایی اولی که تازه حس میکردم حرکاتشو ‌ بعد خیلی هم کم شده قبلا بعد غذا ی بیست دقیقه بالا پایین میپرید الان یکی همین بفهمم حرکتشو

وای چه استرسی گرفتم بچه ی منم پسره صبر کنم تا فردا برم دکتر دیر میشه؟

استرس نداره عزیزم هر موقع قسمتش باشه بدنیا میاد دیگه

من ۳۴ هفته بودم بچه هم هیچ مشکلی نداشت حتی وزنش هم خوب بود

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹