تکوناش این چند وقت اینقدر واضح بود شکمم نشون میداد ولی الان انگار یچیزی توش شکمم سر میخوره و بعضی وق ...
عزیزم تعداد حرکت مهمه نه آهسته بودنش
سر پسرم یه روز دیدم فقط دوبار در یک روز حرکت کرد
فرداش رفتم نوار قلب گرفت، وقتی دکتر دید بهم دوتا آمپول داد گفت اگر به حرکت نیافته دوروز دیگه بدنیا میاد
دقیقا دوروز بعد اومد
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
والا من خودم موندم اینجا بیمارستانای خوبی نیست میترسم برم چرت و پرت بگن استرس بدن بدتر نرمم خودم دار ...
از صبح ی دستم ب شیرینی و شربته .
قبلا از رو شکم معلوم بود الان ی جوریه خودمم ب زور میفهمم در حد نبض و ترکیدن بادکنکه عین روزایی اولی که تازه حس میکردم حرکاتشو بعد خیلی هم کم شده قبلا بعد غذا ی بیست دقیقه بالا پایین میپرید الان یکی همین بفهمم حرکتشو
وای چه استرسی گرفتم بچه ی منم پسره صبر کنم تا فردا برم دکتر دیر میشه؟
استرس نداره عزیزم هر موقع قسمتش باشه بدنیا میاد دیگه
من ۳۴ هفته بودم بچه هم هیچ مشکلی نداشت حتی وزنش هم خوب بود
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹