2777
2789
عنوان

خیلی کم لطف شدین😤

91 بازدید | 15 پست

واقعا خیلی کم لطف شدین هرچی سوال میکنم کسی جواب نمیده😣

سوالم اینه که من بااستفاده از کیت تخمک گزاری اقدام کردم.الان سینه درد دارم کمرم تیر میکشه زیردلم سیخ میزنه وگهگاهی حالت پریودی درضمن ماه قبل هم باتوجه به پریود منظمی ک دارم۳روز تاخیر داشتم یعنی الان حامله ام یانه؟اخه قبلاهم علایم داشتم و حامله نبودم یعنی هروقت علایم نداشته باشم حامله میشم؟اخه خیلیا گفتن وقتی حامله بودن علایمی نداشتن من همش منتظرم تا یه ماهی علایم نداشته باشم😣

منم 23 روز از موعودم گذشته روز 14 بیبی زدم و آز دادم منفی بود درد پریودی دارم و دور نافم تیر میکشه نمیدونم حاملم یا نه سه شنبه میرم سونو دعام کن پریود نشم ایشالا بزودی مامان میشیم

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای راحتی خودت میگم اصلا به علایم توجه نکن...من این ماه‌ لکه لانه‌گزینی دیدم نیشگون تو رحم رو واضح حس کردم نفخ داشتم معده درد داشتم ...هیچی به هیچی...فقط باید پری نیاد..ولسلاممم

پریود شدی؟

الان دارم لک می بینم معمولا همین طوریم دو روز لک بعد پری...یعنی فکرش رو نمی کردم این ماه باردار نباشم...ظهر وقتی دیدم سردرد شدم...امیدوارم تو باردار باشی خیلی سخته دارم کم میارم

الان دارم لک می بینم معمولا همین طوریم دو روز لک بعد پری...یعنی فکرش رو نمی کردم این ماه باردار نباش ...

منم مثل توام دو روز اول لکه بعد پری  موقع بارداری هم لک شدم ولی منتطر پری شد اما نیومد فهمیدم باردارم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣