2777
2789
عنوان

من چیکار کنم الان آخه؟😢😢😢😢

309 بازدید | 22 پست

جشن دخترخاله م 10 آبان بود و منم چون مریض بودم نتونستم برم بازار و لباس بگیرم برا همین از خواهرشوهر بزرگم برای اولینبار بلوز و دامنشو قرض گرفتم اون بیچاره هم با کمال میل داد.رفتم جشن و اومدم دیدم به یقه کت کمی کرم صورتم خورده.با آب شستم و آویزون کردم و گذاشتم کمد.یادم رفت بدم بهش.حالا امروز زنگید گفت برا فردا مهمونی دعوته و میخاد رفتم دیدم بلوز که صورتیه زیرش آسترش سرمه ای هست و کلا رنگش افتاده رو جلوی بلوز😢😢😢هرچی میکنم نمیره.چیکار کنم؟چه گلی به سرم بگیرم؟اگه گفت بگم از اول اونطور بود یا چی بگم.لعنت به من اه

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرخشکشویی بلدن

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
دو ساعت دیگه میاد ببره😟😟

خب دوساعت خیلیه بازببر بگودرستش کنن یه بلایی بالاخره سرش میارن بازاوناواردترن یکاریش میکنن همینجوری بمونه که بدتره

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
خب دوساعت خیلیه بازببر بگودرستش کنن یه بلایی بالاخره سرش میارن بازاوناواردترن یکاریش میکنن همینجوری ...

کمی رفته ولی خب بازم تو ذوق میزنه.فک نکنم دوساعته پس بده خشکشویی

هرکسی میدونه لباسش چجوری بوده نگوخودش اینجوری بوده بدترضایع میشی 

چاره ای به جز راست گفتن نداری 

خودتم اگه لباس خوب داری بهش بده 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
کمی رفته ولی خب بازم تو ذوق میزنه.فک نکنم دوساعته پس بده خشکشویی

بگوعجله داری شایدیکاری کنه باز ..اینجوری بده که 

هرکسی میدونه لباسش چجوری بوده نگوخودش اینجوری بوده بدترضایع میشی  چاره ای به جز راست گفتن ندار ...

راست میگی.صادقانه بگم کرم مالیده بود شستمش اینطوری شده.دیگه مرگ یبار شیون یبار