2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون دلت بشم عزیزم 😔❤💋

🌹😘😔😔😔

خدانکنه.... 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
اره این زنه ام بچه داشت

ببین عزیزم فقط ب این فک کن آخرش ک چی ها؟فک کردی اون زن رنگ خوشبختی میبینه؟؟؟ببین شوهر من تاحالا هزاردفعه بخاطر من یعنی وقتی من مچشو گرفتم ودعوا شد ب دختره گفت ج ن ده ولی انگاری دختر بدبخت ترازاین حرفاس انگار ب این صفات وکلمات علاقه داره منم دیگه از تلاش برای درست کردنش دست کشیدم یعنی خسته شدم الانم دیگه دارم سعی میکنم بیخیال باشم وب آینده بچم فک کنم ک گناهی نداره این وسط

ببین عزیزم فقط ب این فک کن آخرش ک چی ها؟فک کردی اون زن رنگ خوشبختی میبینه؟؟؟ببین شوهر من تاحالا هزار ...

من داره وجودم له میشه چیکار کنم تروخدا ی قرضی چیزی نیست بخورم آروم شم

من داره وجودم له میشه چیکار کنم تروخدا ی قرضی چیزی نیست بخورم آروم شم

بمیرم برات،ببین فداتشم بخدا میدونم چجوریه درکت میکنم من این روزارو گذروندم ولی نکن باخودت داغون میشی ببین اون بی لیاقتیشو ثابت کرد شوهرایه ما ثابت کردن ک لیاقتشون فقط هرزه هان ن ماها پس ماها چرا باید ازغصه بمیریم.؟؟؟

بمیرم برات،ببین فداتشم بخدا میدونم چجوریه درکت میکنم من این روزارو گذروندم ولی نکن باخودت داغون میشی ...

بخدا زنه ی زن زشت چاق اون زن متاهل ک شوهرش هروئینی  بهش میگم یعنی من ک زنت  بودم کمتر از ی پسمونده معتاد هروئینیم 

بخدا زنه ی زن زشت چاق اون زن متاهل ک شوهرش هروئینی  بهش میگم یعنی من ک زنت  بودم کمتر از ی ...

میگم ک خلایق هرچه لایق هیچ زن خوبی نمیاد زندگی یکی دیگه رو خراب کنه اینجور زنا خودشونم مشکل دارن بخدا ولی غصه نخور خدا جوابشو میده بخدا میده 

بمیرم برات،ببین فداتشم بخدا میدونم چجوریه درکت میکنم من این روزارو گذروندم ولی نکن باخودت داغون میشی ...

بخدا دلم میخواد دردی  ک ب من داد و بکشه برم با یکی بعد میگم تو چرا هرزه  بشی گیجم تروخدا واسه آرامش م دعا کنید 

بخدا دلم میخواد دردی  ک ب من داد و بکشه برم با یکی بعد میگم تو چرا هرزه  بشی گیجم تروخدا و ...

قربونت بشم باوجود خیانتایه شوهرم حتی دلم نیومده ب کسی دیگه حتی نگاکنم حتی فکراینکه بخام منم خیانتشو باخیانت تلافی کنم اذیتم میکنه،ماها چرا خودمونو پیش خدا خراب کنیم؟بزار روسیاهیش ب اونا بمونه ب هیچ عنوان خیانتشو باخیانت تلافی نکن چون هیچی درست نمیشه ک هیچ بدترم میشه عزیزم

آره.... اما من فقط چت دیدم.... حس میکنم بیشتر بوده ولی چیزی که به چشم خودم دیدم چت بود فقط پسرم 4 س ...

میدونم قربونت بشم بخدا خدا هیچ کاریو بی جواب نمیزاره ی روزی اینقد پشیمون شن ک دیگه هیچی درست نشه،من شوهرم ایندفعه اخر ک مچشو گرفتم دیگه گفته ک پشیمونم و نمیخامم زندگیمو خراب کنم وهزارتا حرف دیگه ولی اگه دروغم باشه دیگه من بخامم کاری ازدستم برنمیاد همین 

قربونت بشم باوجود خیانتایه شوهرم حتی دلم نیومده ب کسی دیگه حتی نگاکنم حتی فکراینکه بخام منم خیانتشو ...

هی تهدیدش  میکنم منم خیانت میکنم اونم میدونه من اهل این حرفا نیستم میگه من تورو میشناسم بخدا داغونم کاش میشد بمیرم خو چرا خدا انقدر ب من درد داد خونه پدرم مث سگ کتک میخوردم 

درکش میکنم چشم دعامیکنم عزیزم ایشالا هرچی صلاحه همون بشه خدا خیلی بزرگه خیلی

چشمت سلامت عزیزم ان شاءالله حاجت روا بشی

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕