2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

117 بازدید | 7 پست

بچم دختره خودم به شدت عاشق دخترمم و دلم دختر میخواست ولی خانواده همسر و شوهرم دلشون به پسره حرفاشون ناراحتم میکنه. هی میگن حالا خدا بت دختر نداده عب نداره یا هی میگن پسره که به درد آدم میخوره. اصلا مادرشوهرم بشدت پسراشو میپرسته حال آدمو بهم میزنه.

توجه نكن عزيزم ؛ منم مادرشوهرم هي ميگفت پسر تربيتش آسون تره ؛ ببين خواهرت چيا خورده واس پسر توام بخور ؛ منم اصلا گوش ندادم ؛ گفتم هرچي خدا بده ؛ خدا هم ي دخمل بهم داده خيليم خوشحالم ؛ البته هنوز قطعي نيست ؛ تو ان تي گفت دختر ؛ حرفاي مادر شوهر و جدي نگير هميشه ساز مخالفن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توی این دوره که این همه بیماری و بچه های مشکل دار و زن و شوهرایی که درگیر نازایی و سقط ان و حسرت یه بچه سالم به دلشونه، کسایی که جنسیت واسشون میشه تنها ملاک شادی و تنها چیزی که بخاطرش سپاسگزارن؛ همون بهتر که برن به درک

به شوهرت هم بگو اگه پسر میخواستی پسر میکاشتی

توجه نكن عزيزم ؛ منم مادرشوهرم هي ميگفت پسر تربيتش آسون تره ؛ ببين خواهرت چيا خورده واس پسر توام بخو ...

آخه بیشور رو شوهرم تاثیر میزاره شوهرم هی میگه من پسر میخوام مادرمم پسراشو بیشتر تحویل میگیره و... 

توی این دوره که این همه بیماری و بچه های مشکل دار و زن و شوهرایی که درگیر نازایی و سقط ان و حسرت یه ...

آخر اینجوری میگه ناراحت نیستم دختر دارما ولی دلم بیشتر به پسره. خب انگار از ناچاری دخترشو قبول کرده 

آخر اینجوری میگه ناراحت نیستم دختر دارما ولی دلم بیشتر به پسره. خب انگار از ناچاری دخترشو قبول کرده& ...

ببخشیدا بیخود دلش بیشتر به پسره

بهش بگو کاری نکن احساس بدی نسبت به جنسیت بچه برام به وجود بیاد بگو هر چی هست تو پدرشی گفتن این حرف دور از انصاف و عشق و محبت پدرانه ست

بهش بگو اگر حرف جنسیت باشه اونی که باید جنسیت رو تعیین کنه تویی و اگر اعتراضی هست اونی که باید اعتراض کنه یا بگه دلش به یه جنس دیگه ست منم

بهش بگو در مورد جنسیت هیچ چیز منفی ای نمیخوام بشنوم عین عهد دقیانوس پسر پسر نکن

گاهی اوقات این مردا واقعا متوجه نیستن یه جمله شون چه اثری روی آدم میذاره