2777
2789
عنوان

دلم براتون تنگ شده بود،آخیش

140 بازدید | 28 پست

سلام چیکارها کردین،نت قطع شد ؟!من دوسه باری حرم رفتم به یاد همه نی نی سایت بودم مخصوصا اون هایی که دوست دارن مامان بشن توصحن انقلاب پشت پنجره همه رو یاد کردم گفتم هرکی هرچ میخاد خودت بهتر میدونی ترنم وبهار

اخرین پربازدید دکوراسیون خونه شیجاد بود،مایسا با عکس های خونش که همه میگفتن نتی طفلی چقدر عکس داشت،لوبیا پلو که از خارج بود، برند ایکیا رو لوازم هاش چقدر شیکه و.... شب اخر چه ترکوندنی بود،

خدا روشکر اومدم وهنوز زنده ام راستی امروز تولد پسر کوچیکه ام وهنوز بعد یک ماه نتونستم ازشیر بگیرم باهرروشی متوسل شدم حضرت علی اصغر انشاءالله،دیشب خوشبختانه تا صبح نخورد دیگه 7/8صبح بود متاسفانه مغلوب نفسم شدم و شیرش دادم 2/3باری داشتم از بی خوابی میمردم

کجاییین؟!خداکنه ثبت بشه باز4ساعت طول نگشه اینهمه تایپ کردم

😐نگو الان وصلیدی!

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو این مدت سخت مریض بودم بعد که حالم بهتر شد خونه ی شلوغ پلوغ رو یک خونه تکونی اساسی کردم و بعد هم یک مهمونی دادم میدونم چند روزه وصل شده ولی منم امروز اومدم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

من بانت همراه بودم مشهد هستیم فکر کنم پنجشنبه وصل شد یک تاپیک زدم باهمین عنوان 3ساعت نوشتم ازاخرم ثبت نشد که نشد الانم به نت شوهرم وصلم میخاستم ایسنا نصب کنم دیگه گفتم معتاد نی نی سایت وتل که هستم معتاد اون نشم

مروفین کی بودین شما؟!

دیر اومدی گلم لینجا خیلی وقته وصل شده البته این نشون میده ک شما به اینترنت معتاد نیستی و این خیلی خو ...

معتاد که معتادم خواهر ولی کل بسته ام میره برای تل وایتا پنجشنبه هم اومدم 3ساعت باهمین عنوان تاپیک زدم ثبت نشد رفتم دیگه دیدم 6ساعت طول پیکشه باز کنه 

منم تو این مدت سخت مریض بودم بعد که حالم بهتر شد خونه ی شلوغ پلوغ رو یک خونه تکونی اساسی کردم و بعد ...

چه جالب منم دیروز خونه رو تکوندم البته اتاق پسرها رو که هرروز زلزله میاد خداروشکر سالمن دیگه میگم تکوندنش فایده نداره هفته ای یکبار به زور میتکونم البته همسرمم دیشب کمکم کرد خدا خیرش بده زیر کابینت هارو دستمال کشید فرشش جمع کرد پهن کرو وگرنه اصل کارها باخودمه امروزم یک سبد پر لباس تو حموم شستم حوله همسرم رنگ میده چند تاپیراهن دارم سگک داره ولباس های پسرم که خیلی بود نم زده بود دلم نمیاد ماشین بشوره ومعذرت لباس زیر ها الانم این دوتا فسقل نمیرارن بخابم

چه جالب منم دیروز خونه رو تکوندم البته اتاق پسرها رو که هرروز زلزله میاد خداروشکر سالمن دیگه میگم تک ...

منم کارهام که تموم شد اوندم سایت 

میدونستم بیام تا حسابی زیر و رو نکنم بیرون نمیام و وقتم حسابی گرفته میشه

منم چند تا ماشین لباس دارم که داره میشوره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
دیر اومدی گلم لینجا خیلی وقته وصل شده البته این نشون میده ک شما به اینترنت معتاد نیستی و این خیلی خو ...

نه بعضی شهرها دیر وصل شده از جمله مشهد