2777
2789
عنوان

چرا واقعا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه با دستمال کاغذی یکم کم رنگش کرد؟ باید امتحان کنی شاید راهی داشت.

میشه اما همه چی بهم میریزه

متاسفانه دیگه به اون قشنگی نخواهد شد...

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟

@beautix_ray  عزیزم این مداد ابرو رنگ دومش از پایین به رنگ ابرو عکسی که برات فرستادم میخوره؟

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟
ن خودمم تاحالا چنین چیزی نزدم واسه مشتریام ...فکرکنم لوسیون رو میگید شما ک حالت چرب کنندگی پشت چشم ر ...

عزیزم شما که ارایشگری مداد ابرو این رنگی داری؟

اگه داری میشه مارک و شمارشو بگی؟

عزیزم شما که ارایشگری مداد ابرو این رنگی داری؟ اگه داری میشه مارک و شمارشو بگی؟

عزیزم اگ دقت کنی روی موها ی حجمی از رنگ پوشیده شده ب نظرمن این سایه ابرو هسته و اینجور روی موهای ابرو نشسته

عزیزم اگ دقت کنی روی موها ی حجمی از رنگ پوشیده شده ب نظرمن این سایه ابرو هسته و اینجور روی موهای ابر ...

اون ریمل ابرو هست که زیرشم مداد زده

اگه مداد ابرو این رنگی داری ممنون میشه مارک و شمارشو بگی

ریمل ابرو موهای ابرو ضخیم نشون میده ریمل نیست..خیر ندارم متاسفانه 

مرسی ازت عزیزم

من خودم ریمل ابرو میزنم همینجوری میشه ولی

مرسی ازت عزیزم من خودم ریمل ابرو میزنم همینجوری میشه ولی

ریمل ابرو نزن سرب داره باعث ریزش ابرو میشه عزیزم همون مداد ابرو خوبه اگ ماژیک ابرو مارک خوبم پیداکنی اونم خوبه من کلاس گریم میرفتم مربی همش میگفت ریمل ابرو سرب داره و باعث ریزش ابرو میشه 

ریمل ابرو نزن سرب داره باعث ریزش ابرو میشه عزیزم همون مداد ابرو خوبه اگ ماژیک ابرو مارک خوبم پیداکنی ...

برای عروسی میزنم فقط نه هر روز