2777
2789
عنوان

چرا واقعا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 46 پست
نه بابا سایم رولوشنه نمیدونم کمرنگ میزنم نمیدونم فیلر دوربین بده همش رتوش میشه واقعا نمیدونم عیب کار ...

یا مارک لوازم آرایشی ...یا مقداری ک میزنید...با کیفیت دوربین تون...

صدرصد کیفیت دوربین خیلی موثره

♡امام زمانم♡آرزوست...
اصن نمیدونم چرا سایم هیچ وقت اونطوری پررنگ در نمیاد احساس میکنم اونجوری وقتی توو اینه نگاه میکنم خی ...

دقیقا همینطوره اونا خیلی پررنگ آرایش میکنن و توی عکس تازه عادی میشن.. اگه میتونی آرایش پررنگ بکن بعد عکس یکم کم رنگش کن... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای مننمم  فاصله ابرو و چشمت کوتاهه؟

نه با اینکه کوتاه نیس فاصلش اما باز اونچیزی کا من توو اینه میبینم با عکس خیلی متفاوته

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟
من اتقد ارایشم خوب میشه تو اینه و از خودم کلی راضیم اماااااا تا قبل این‌که میگم یه سلفی بندازم بعدش ...

دقیقا میگم احساس میکنم میکاپ عکاسی با میکاپ برای بیرون رفتن و اینا اصن متفاوته...

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟
دقیقا میگم احساس میکنم میکاپ عکاسی با میکاپ برای بیرون رفتن و اینا اصن متفاوته...

اره فک کنم خیلی تفاوت دارن ولی در کل ارایششون غلیظه خیلی ام فوتو شاپ میکنن من یه دوستی دارم اینشتاشو میلینی حس میکنی ایشواریاست انقققددد عکساش قشنگه بعد تو واقعیت اصلا اینجوری نیستا نود درصد متفاوته با عکساش بس که حرفه ای فوتو شاپ میکنه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
دقیقا همینطوره اونا خیلی پررنگ آرایش میکنن و توی عکس تازه عادی میشن.. اگه میتونی آرایش پررنگ بکن بعد ...

درسته اما اخه دیگه سایه رو نمیشه کمرنگ کرد...

ولی دقیقا همینطوریه که میگی

من یکی رو تو عروسی دیدم که سایه مشکی زده بود و خط چشم کلفتتتت مشکی و زیر چشمشم قششششنگ سیاه کرده بود

خلاصه که کلا چشمش سیاه بود😂

بعد وقتی استوریشو دیدم انقد خوب بود همه چی که تعجب کردم والله

ممنون🙋‍♀️قطره چشم معمولی دیگه؟

قبل از ارایش 20دقیقه قبل قطره چشم برای ارایش بزن از داروخونه بگو ارایش.میکنم چشمام اینجورمیشه20دقیقه قبلش بزن چشماتم ببند بعد خوب میشی البته بستگی داره ب هرکسی نمیوفته من برا مشتریام میزنم جواب میده برا چندتا از مشتریام زدم بعداز سایه چشماشون بیشتر قرمزمیشه ک باید از قطره های مخصوص چشم های حساس بزنن بپرس از داروخونه

پرایمر برای سایه نیست عزیزم برای صورته ک کرم پودر میزنیم برای چشم ها باید فیکس سایه بزنیم یا کاموفلا ...

برای چشم هم داریم پرایمر سایه میگن بهش

اره فک کنم خیلی تفاوت دارن ولی در کل ارایششون غلیظه خیلی ام فوتو شاپ میکنن من یه دوستی دارم اینشتاشو ...

وای دقیقا منم همچین دوستی دارم😂