2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم شش ماهه دارم میرم خیلی راضیم . مربی برای هرکس برنامه مخصوص به خودش رو میده یعنی اول میپرسه هدفت از ورزش چیه بعد برنامه حرکات رو طراحی میکنه برامون مثلا من خودم میخوام وزنم ثابت بمونه ولی خوب خانومایی دیدم این مدت برای لاغری اومدن و واقعا هم موفق بودن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سلام منم شش ماهه دارم میرم خیلی راضیم . مربی برای هرکس برنامه مخصوص به خودش رو میده یعنی اول میپرسه ...

من میخوام چربی های شکمم اب شه ولی پاهام پر شه به نظرت به درد من میخوره؟

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍
باید قدرت بدنی بالایی داشته باشی برای این ورزش  برای عضله سازی خوبه ولی اول باید تا 6 ماه حداق ...

نه اتفاقا چون همه حرکات دست خودمونه و فقط با وزن بدن درگیر میشیم میشه از اول هم رفت تی ار ایکس .من خودم اینجور بودم از اول رفتم بدون سابقه باشگاه و ورزش به مربی گفتم اونم حرکات ساده رو اول برام برنامه ریزی کرد 

من کار کردم یه مدت ورزش سخت و نفس گیریه ولی خیلی خوبه عضله های ساق پا و و بازو رو تقویت میکنه برای ت ...

یفتی پاهارو پر میکنه؟

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍
من میخوام چربی های شکمم اب شه ولی پاهام پر شه به نظرت به درد من میخوره؟

اره تقریبا روی پا که زود اثر میذاره شکم هم همینطور بعد از دو سه ماه قشنگ محسوسه من خودم هدفم عضلات سینه هم هست که میگن بیشتر طول میکشه به نظرم یه باشگاه و مربی خوب پیدا کنید و برید خیلی خوبه 

نه اتفاقا چون همه حرکات دست خودمونه و فقط با وزن بدن درگیر میشیم میشه از اول هم رفت تی ار ایکس .من خ ...

خب چون با وزن بدنه باید قدرت بدنی داشته باشین دیگه ولی دستگاه چون به کمک دستگاه میری راحتتره اگر اصولی بخوای شروع کنی این ورزشو باید اول بدنسازی کار کنی

من یه مدت کمک مربی بودم یکی از دوستامم مربی