2777
2789
عنوان

سوال دارم درباره ی اقدام کمک میخام

174 بازدید | 25 پست

سلام دوستان میخام بدونم که وقتی تو اقدام هستیم از کجا بدونم اون رطوبت و ترشحاتی که خارج میشه ،ترشحات واژنه یا ببخشید برای همسره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم همین برام سوال بود مخصوصا اگه اقدامات تو زمان تخمک گذاریت باشه، البته اگه ترشحات تخم مرغی داشتی دقیقا 14 روز  بعدش پریود میشی

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

مال جفتتونه

یه نیم ساعت دراز بکش

بعدشم که رفتی حموم یه نوار بزار تا بعدا هم هر چی خارج شد لباست رو کثیف نکنه

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
عه اهان....انقد تو نت گشتم هیچکس درباره ش نگفته بود....راستش تو اقدامم فردا پسفردا موعدمه ....نمیدون ...

پس فردا موعد پریودتونه؟

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
عاره خب وقتی بلافاصله بعد از رابطه یه دوسه ساعت بعد میریم سرویس بهداشتی مشخصه که اونه ولی در طول همو ...

اگر 24 ساعت از رابطه گذشته باشه، ترشحی که میبینی شفاف و ژله مانند هست تا روز بعدشم ادامه داشت و افزایش پیدا کرد و بشکل سفیده تخم مرغ باشه و ببخشید آویزون باشه، این ترشح تخمک گذاریه طبق تجربه ای که خودم داشتم میگم، اگه باردار نشی دقیقا 14 روز بعد از روزی که این ترشحات زیاد میشه پریود میشی، روزی که  زیاد بشه اون روز روز تخمک گذاریته

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

مال جفتتونه یه نیم ساعت دراز بکش بعدشم که رفتی حموم یه نوار بزار تا بعدا هم هر چی خارج شد لباست رو ...

عاره همیشه فقط زمان تخمک گذاریم پد میزاشتم که لباسم کثیف نشه الان که اقدامم همش دارم پد میزارم بدم میاد

اگر 24 ساعت ازش رابطه گذشته باشه، ترشحی که میبینی شفاف و ژله مانند هست تا روز بعدشم ادامه داشت و افز ...

من الان یکی دو روز مونده به موعدم که ترشح دارم شایدم به بارداری مربوط باشه🤔