2821
2789
عنوان

تخمک اهدایی

502 بازدید | 41 پست

دوستان من دکتر بخاطر ذخیره خیلی کم تخمدانم بهم گفت راهی جز تخمک اهدایی ندارم،میخواستم ببینم کسی تجربه داشته؟

کسی رو میشناسید تخمک اهدا بخواد کنه؟ از نظر مالی هیچ مشکلی ندارم و اگر خوب باشه در موقعیتی هستم که حاضرم چند برابر هرجا و هرکس هزینه کنم

از مراکز ناباروی پرس و جو کنید دوست عزیز. غالبا اونا کسانی رو می شناسن برای اهدا و معرفی می کنند

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]

خب از واسطه بخواه ،خیلیم مواظب باش خانمی ک ازش تخمک میگیری ذخیرش بالا باشه 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از مراکز ناباروی پرس و جو کنید دوست عزیز. غالبا اونا کسانی رو می شناسن برای اهدا و معرفی می کنند

توی مطب دخترم ماما برای خانمی داشت توصیح میداد می گفت برای تخمک اهدایی یه خانم را باید پیدا کنید حدود سی سال و مجرد، باید محرم بشه به همسرتون، برای یک روز محرمیت می خونند. جوری که و بعد تخمک کشی و لقاح باطل میشه محرمیت شون

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
توی مطب دخترم ماما برای خانمی داشت توصیح میداد می گفت برای تخمک اهدایی یه خانم را باید پیدا کنید حدو ...

البته این پزشک همدان بودن شاید روال کار جای دیگه فرق داسته باشه 

من اگه بخام اهدا کنم ضرر داره؟؟

فکر نمی کنم ضرری داشته باشه، فقط یه بیهوشی خفیف و کوتاه انجام میدن برای پانکچر کردن

2790
2823
2791
2779
2792