2777
2789

برادرزادم گرفت اصلا راضی نیست بار اول مشکل داشت فروشنده قبول کرد تعویض کرد براش.... باز آورد خونه دید اینم مشکل داره... دیگه فروشنده هم حاضر به تعویض نیست... میگه خودت برو نمایندگی پیگیری کن.... یه سری که وارد بازار کردن همه مشکل داشت... گفتن ممکنه با بروزرسانی خوب بشه... ممکنه هم نشه.... مثلا دکمه ی روشن خاموش کار نمیکنه.... یکی زنگ میزنه صفحه روشن نمیشه.. یه چندتا دیگه هم بود که یادم نیست

کاربر قدیمی ام👩‍👦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرزادم گرفت اصلا راضی نیست بار اول مشکل داشت فروشنده قبول کرد تعویض کرد براش.... باز آورد خونه دی ...

من الان چند روزه گرفتم خوبه راضیم تا الان که مشکلی نداشت

ینی ممکنه چن وقت بعد خراب شه زیاد کار نکنه

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾
من الان چند روزه گرفتم خوبه راضیم تا الان که مشکلی نداشت ینی ممکنه چن وقت بعد خراب شه زیاد کار نکنه

نه عزیزم پس خدارو شکر... پس ماله تو جز اون سری مشکل دارا نیست... وگرنه تو این چند روز معلوم میشد.... اینکه زود خراب شه یا نه دیگه بستگی به خودت داره دیگه.. تو اگه گوشی ده تومنی هم بگیری مواظبش نباشی به مشکل بر میخوری.... پس گوشیت سالمه خداروشکر.... نگران نباش... 

کاربر قدیمی ام👩‍👦
نه عزیزم پس خدارو شکر... پس ماله تو جز اون سری مشکل دارا نیست... وگرنه تو این چند روز معلوم میشد.... ...

امروز رفتم عوضش کردمa20گرفتم خیلی بهتره 

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾