2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پسرم 3 ماهشه قد تولد 50 قد الان 61

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
نینی من ۴ماهشه قدش ۶۴ سانته. قد تولدش ۴۸بود. البته ۳هفته زودتر به دنیا اومد. اگر نموداری خوبه نگرا ...

شما چی بهش دارو میدی ؟؟؟یاخودتون داروی خاصی مثل زینک اینا استفاده کردین تو این مدت

شما چی بهش دارو میدی ؟؟؟یاخودتون داروی خاصی مثل زینک اینا استفاده کردین تو این مدت

والا من تو دوران بارداری خیلی شیر و دوغ و ماست می‌خوردم. خودم و خانوادم قد بلندیم. شوهرمم قدش بلنده ولی خانوادش بینهایت قد کوتاه هستن. از ترس اینکه نینیم مثل اونا نشه دائم لبنیات می‌خوردم. 

نینی من متاسفانه رفلاکس داره و بهش امپرازول میدم. و قطره پدی لاکت که برا دل درده. بخاطر رفلاکسش شیر کمتر از حد نرمال میخوره برا همین به جای ویتامین آ د بهش مولتی ویتامین و نئو زینک که اشتها آور هستن میدم. هفته ای ۲بار هم بهش شیر غنی شده که استرالیایی هست میدم. دکتر تغذیش میگه این شیر بینهایت خوب و مقویه

والا من تو دوران بارداری خیلی شیر و دوغ و ماست می‌خوردم. خودم و خانوادم قد بلندیم. شوهرمم قدش بلنده ...

اسم داروهاشو میشه دقیق بگین مولتی ویتامین چی؟؟ 

والا من تو دوران بارداری خیلی شیر و دوغ و ماست می‌خوردم. خودم و خانوادم قد بلندیم. شوهرمم قدش بلنده ...

برم داروخانه بگم نیوزینک بدین کیا میدین وچند سی سی؟؟شیر استرالیایی رو میشه اسمشو بگی

اسم داروهاشو میشه دقیق بگین مولتی ویتامین چی؟؟ 

برو داروخونه بگو مولتی ویتامین برا نوزاد می‌خوام. اگر وضع مالیت خوبه و میتونی بهتره براش خارجی بگیری. اگر نه که همون ایرانی رو بگیر. مارکای مختلفی داره.بهش روزی یه سی سی بده. فرقی نمیکنه چه مارکی گیرت بیاد. نئو زینک هم بهتره ایرانیش رو بگیری. داروخونه بگو نئو زینک برا نوزاد می‌خوام. من بهش روزی یک و نیم سی سی میدم. عکس اون شیر غنی شده رو هم برات میفرستم. قطره پدی لاکت هم که معروفه و همه جا با مارکای مختلفی هست . اون رو هم روزی ۲بار هر بار ۵قطره میدم