2777
2789
عنوان

پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  احتمالا شما رزاسه دارین ک همون قرمزی بی دلیل پوسته  و تاکنون دانشمندا موفق ب ...

عزيزم شما به پسر خالتون بگي قطره چشمي بريمونيدين رو متحن كنن خيلي التهاب و كم ميكنه

وقت ويزيت ميشه گرفت از ايشون يا مثل دكتراي معروف ديگه بيمار جديد نميبينن؟

وقت میدن بهتون اما ممکنه زمانش مثلا 2 3 هفته دیگه باشه

به کمک خدا و قانون جذب، به تمام خواسته هام میرسم✌
وقت میدن بهتون اما ممکنه زمانش مثلا 2 3 هفته دیگه باشه

دو سه هفته اصلا اشكالي نداره من به هر دكتر معروفي چه تو گيلان چه تهران زنگ زدم همه گفتن مريض جديد ويزيت نميكنيم ديگه واقعا كلافه شدم باايشون تماس ميگيرم ايشالا وقت بده به من

سلام عزیزم  احتمالا شما رزاسه دارین ک همون قرمزی بی دلیل پوسته  و تاکنون دانشمندا موفق ب ...

سلام عزیزم بله حق با شماست،خصوصا ی پسر که کانال داره داروی ۴۰ت الکل دار میفروشه ادعا داره ۵روزه روزاسه رو درمان میکنه 😂اما من میخوام ی گروه تلگرام معرفی کنم که مشاوره رایگان پوست و مو میده،هیچ کرمی دست ساز کورتونی هم نمیده البته منظورم به روزاسه و درماتیت هست،من خودم ۵ساله درماتیت دارم و ۳ماهه تحت درمانش هستم،ایشون مشاوره رایگان میدن میگن چی مصرف کنی میری میخری خودت،اگه اشنا داشتی سفارش میدی،من بعد ۵سال بیماریم متوقف شده،میگم متوقف چون درماتیت درمان قطعی نداره فقط با دارو کنترل میشه،اینم ایدی گروهه

@beauty_skin_nouri