2777
2789
عنوان

پوست

402 بازدید | 36 پست

سلام دوستان من الان چندين ساله كه  با قرمزي پوستم درگيرم داروهاي زيادي مصرف كردم كه همشون تا دو هفته خوبه بعد پوستم واكنش نشون ميده خواهشا اگه كسي درمان شده يا دكتر خوبي و تو هر جاي ايران ميشناسه  به من معرفي كنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من یک نفر را میشناسم کار تخصصی پوست انجام میدن مدرک های بین اللملی دارن اگر دوست دارید ایدی بدم توی تاگرام بهشون پبام بدید مسورت بگیرید ازشون

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...

سلام عزیزم 

احتمالا شما رزاسه دارین ک همون قرمزی بی دلیل پوسته 

و تاکنون دانشمندا موفق به پیدا راه حلی برا درمانش نشدن

و پزشکان متخصص و فوق تخصص پوست هم فقط کنترلش میکنن بدتر نشه یا یمدت میره دوباره برمیگرده 

پس ازت خواهش میکنم بخاطر خودتم ک شده سراغ این درمانای من دراوردی یسری سودجو ک کرم ترکیبی میسازن و میگن مدرک فلان و بهمان داریم تو اینستا و سایت و تلگرام نروووووو . ممکنه اوایل فک کنی داری جواب میگری ولی 10 برابر بدتر پوستت و ساختارش داغون میشه و بعد مدتی لک هم به قرمزی و التهاب اضاف میشه !!!!

وقتی دانشمندا نتونستن درمانشو کشف کنن چطور انتظار داری تلگرام و اینستا و این دکتر قلابیای کرم ترکیبی درمانت کنن ؟؟؟ 

پس عزیزم حتما حتما برو متخصص و فوق تخصص پوست و مو 

رزاسه یا قرمزی پوست میگن یه عارضه هست دلیلش نامشخصه 

من پسر خالم داشت همش قرمزه پوست صورتش

دستامو ول نکن خدا.....

میگن پماد چشمی ک برا قرمزی چشم‌استفاده مبشه خوبه برا پوست

بخر ی گوشه از پوستت بزن اگه حساسیت نداشتی استفاده‌کن

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

من خواهرم اینطوری بود

بخصوص وقتی از حموم بیرون میومد پوستش وحشتناک قرمز بود و خشک

ی دکتر پوست رفت بهش گفت همیشه بعد حموم کرم نرم کننده (مای) استفاده کن

با قبل ازینکه میخای ارایش کنی

ازونوقت تاحالا پوستش خوب بوده و دیگ قرمزو خشک نمیشه. حدودا ۱۰ سالی میشه

سلام عزیزم  احتمالا شما رزاسه دارین ک همون قرمزی بی دلیل پوسته  و تاکنون دانشمندا موفق ب ...

دقيقا شايد دوتا دكتر تا الان تشخيص روزاسه ودرماتيت سبوره باهم دادن ولي از كرم هاي ساختنيشون فقط ي مدت راضي بودم وسط استفاده دوباره واكنش نشون داد و برگشت به روزه اول

دقيقا شايد دوتا دكتر تا الان تشخيص روزاسه ودرماتيت سبوره باهم دادن ولي از كرم هاي ساختنيشون فقط ي مد ...

تو چنتا تاپيك قديمي خونده بودم بعضيا درمان كردن نميدونم چطور پيداشون كنم و ببينم هنوز صورتشون خوبه يا برگشته 

دقيقا شايد دوتا دكتر تا الان تشخيص روزاسه ودرماتيت سبوره باهم دادن ولي از كرم هاي ساختنيشون فقط ي مد ...

در مورد رزاسه در همون حد که دوستمون گفتن منم می دونم 

منتها سبوره درماتیک بیماری که هم همسرم و هم من درگیرشیم ، البته همسرم بیشتر و درمان قطعی نداره و فقط با دارو کنترل میشه و هر یه مدت دکتر داروها رو تغییر میده چون پوست بهش عادت میکنه 

البته خودم سبوره درماتیک و پسوزیاریس رو با هم دارم 

فقط بهتره با مشورت دکتر پوست دارو مصرف کنی