2777
2789
عنوان

شوهرم...+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذارم یخ بزمه دوباره بازشه قاطیش کنم خراب نمیشه؟

من این کارو کردم نشده ولی خب میتونی ی کاری کنی بسته هاتو اندازه ای درس کن ک وقتی گوشت دگ خریدی ب نسبت از جفتشون در بیاری راستی چون همش گوسفنده میتونی گوساله قاطیش کنی ک چربیش خیلی کمتره ارزون ترم هست

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
وای نه خیلیه گناه داره کلی پولشوداده شوهرم اونم تواین گرونی

برای کباب تابه ای و کتکت خوب میشه اگه برای ماکارونی و اینا هم زیاد تو تفت دادن روغن نریزی خوبه اصلا یا روعن نریز یا کم بریز بذار تو حرارت خود گوشت روغن پس بده اگه یک کیلو گوساله میخریدی باهاش چرخ میکردی بهتر میشد

ظاهرا تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه!!

من قبلا قلوه گاه رو چرخ کردم من دوس داشتم شوهرم ن میگفت بوی چربی و مزه دنبه میده خوشش نیومد و روغن هم کم بریز چون این از خودش روغن پس میده

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
من این کارو کردم نشده ولی خب میتونی ی کاری کنی بسته هاتو اندازه ای درس کن ک وقتی گوشت دگ خریدی ب نسب ...

نمیدونم فک کنم گوساله باشه

اصن یادم رفت بپرسم

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
اره شوهرمم گفت دوکیلومیگیرم دوبارهرقاطیش کن اخه بذارم فریزردوباره باید ابش کنم میترسم خراب شهاخه دو ...

بسته های این گوشت و کوچک تر کن بعد که گوشت خرید اونارم کوچیک بسته بندی کن برای غذا از هر کدوم یه بسته بردار وقتی یخش باز شد  با هم قاطیشون کن 

اره شوهرمم گفت دوکیلومیگیرم دوبارهرقاطیش کن اخه بذارم فریزردوباره باید ابش کنم میترسم خراب شهاخه دو ...

عزیزم اونارو جدا چرخ کن بسته بندی جدا کن 

موقعه غذا درست کردن باهم قاطیشون کن اینجوری بهتره

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

برای کباب تابه ای و کتکت خوب میشه اگه برای ماکارونی و اینا هم زیاد تو تفت دادن روغن نریزی خوبه اصلا ...

اهان باشه

مرسی دوستان کلی غصه خوردم گفتم یه وقت پیش مهمون ابروم میره

این شوهرمنم یهوجومیگیره میره هرچیزیو 4/5کیلومیخره

عزیزم اونارو جدا چرخ کن بسته بندی جدا کن  موقعه غذا درست کردن باهم قاطیشون کن اینجوری بهتره

اهان راس میگی اینجوری خوبه

قربانت مرسی😉

اهان راس میگی اینجوری خوبه قربانت مرسی😉

خواهش میکنم خانم گلی خودمم همیشه همین کارو میکنم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد