من این کارو کردم نشده ولی خب میتونی ی کاری کنی بسته هاتو اندازه ای درس کن ک وقتی گوشت دگ خریدی ب نسبت از جفتشون در بیاری راستی چون همش گوسفنده میتونی گوساله قاطیش کنی ک چربیش خیلی کمتره ارزون ترم هست
خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
برای کباب تابه ای و کتکت خوب میشه اگه برای ماکارونی و اینا هم زیاد تو تفت دادن روغن نریزی خوبه اصلا یا روعن نریز یا کم بریز بذار تو حرارت خود گوشت روغن پس بده اگه یک کیلو گوساله میخریدی باهاش چرخ میکردی بهتر میشد
ظاهرا تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه!!
من قبلا قلوه گاه رو چرخ کردم من دوس داشتم شوهرم ن میگفت بوی چربی و مزه دنبه میده خوشش نیومد و روغن هم کم بریز چون این از خودش روغن پس میده
💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار میشود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐 🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝 اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️