2777
2789
عنوان

شوهرم...+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 48 پست
دوبار چرخش کن.تنها مشکلش اینه ک وقتی میپزه اب میشه کوچیک میشه شامی کبابت

اشکال نداره اونش خودمم حدس زدن بسته هاموبزرگترازهمیشه گرفتم

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه خیلی بو میداد وچرب بود یه خورده گوشت گوساله بگیر قاطیش چرخ کن تا خوب بشه بیرون‌نریزی حیفه این هم ...

اره شوهرمم گفت دوکیلومیگیرم دوبارهرقاطیش کن

اخه بذارم فریزردوباره باید ابش کنم میترسم خراب شهاخه دوروزه خریده خونه نبودیم چرخش کنم همش تویخچال بوده

اخه چرا پول گوشت رو داده به چربی شوهرت؟من بودم کلی دعوا درست میشد خیلی کار بی منطقی کرده 

بابا دیده ارزون تره خریده

ازپسرعموش که قصابه طلب داشت کیلویی64دراومده براش

ببین گوشتش اگه گوشت گوسفندی تازه باشه به اصطلاح گوشت بره باشه یعنی نازک و تازه باشه چرخ کرده اش به سفیدی میزنه و فکر میکنی فقط دنبه است

یبار شوهرم خرید و کلی هم بیشتر پول داده بود گفته بود گوشت بره است منم کلی دعواش کردم آخه گوشتا خیلی سفید بودن بیشتر از عکس شما ولی وقتی پختم خیلی لذید و نرم شد و طعم خوبی داشت و خیلی هم آب نشد

یبار بپز تست کن اگه دنبه باشه همش وا میره ولی بجاش تو غذا مثل کتلت و شامی و ماکارانی دیگه نیاز به روغن زیادی نداری در عوض روغنش طبیعی و بدون ضرر

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ببین گوشتش اگه گوشت گوسفندی تازه باشه به اصطلاح گوشت بره باشه یعنی نازک و تازه باشه چرخ کرده اش به س ...

نه فک نکنم گوسفندوبره باشه

اخه گفت گوشت پشت دنده است دنبه نیس

قصاب هم پشرعموشه میدونه گوشت بدنمیندازه بش

نه فک نکنم گوسفندوبره باشه اخه گفت گوشت پشت دنده است دنبه نیس قصاب هم پشرعموشه میدونه گوشت بدنمیند ...

درست میگه مثلا گوشت گوساله خیلی قرمزه و ران گوسفندم قرمز تر از بقیه جاهاس ولی دنده رنگ خود گوشت اینجوری و توش دنبه داره 

تو این گرونی بپز و بخور و کیفش ببر به نظر من دنبه گوسفند خیلی هم خوبه نسبت به روغن هایی که مصرف میکنیم 

کیلویی ۶۴ و هم خیلی خیلی مناسبه پس ضرر نکردید

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃