2777
2789
عنوان

اون قدر دوست دارم لاک بزنم و ناخنام دست کنم ولی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 58 پست
حنا اصل بزن مثل لاک نمیشه اما خوشگله

آره یکی از دخترهای خیلی اصیل شهرمون از انگلستان اومده بود بعد رنگ لاکش خییلی خوشگل بود پرسیدیم چی رنگی زدی گفت حنا زدم.

والا بخدا همه این تتو و میکروبیلدینگ و کاشت ناخون و این چرتا برای ما جهان سوم هاست.یک دونه از بازیگرای هالیوودی ازاین چیزا ندیدم توشون.که اندِ تکنولوژیند

من عاشق کاشت هستم 

من ناخن هام زود میشکنه 

ولی حیف که نمیتونم چی میشد این وضو نبود میگفتن کلا برین حموم ولی قضیه رسیدن آب و اینا نبود

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق این حیوونم عاشق اقتدارشون هستم شیر ماده یه جور اقتدار داره شیر نر هم یه‌جور خاص خودش  ...

ولی آره راس میگی، سیوش کردم، کلی هم کیف کردم... شیر# باشیم

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
آره یکی از دخترهای خیلی اصیل شهرمون از انگلستان اومده بود بعد رنگ لاکش خییلی خوشگل بود پرسیدیم چی رن ...

اره حنا خیلی قشنگ میشه

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
عه جدی؟؟شوخی ک‌نمیکنی😂

ن شوخی کردم طرف برعکس بهت گفته مگارم گفته اگه ی انگشت لاک نداشته باشه صحیح هستش ولی بجز انگشت کوچک
آیت‌الله مکارم شیرازی: در وضو انگشتان دست باید از لاک پاک شود، ولی در انگشتان پا اگر یک انگشت (به جز انگشت کوچک) خالی از لاک باشد و بر روی آن مسح بکشند صحیح است.

🖤
ولی آره راس میگی، سیوش کردم، کلی هم کیف کردم... شیر# باشیم

حالا یکی ریپلایم کرد تو یه تاپیک گفت 

چقدر افکارت کثیفه عکس پروفایلت جنسیه😐😐😐😐😐

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
ن شوخی کردم طرف برعکس بهت گفته مگارم گفته اگه ی انگشت لاک نداشته باشه صحیح هستش ولی بجز انگشت کوچک ...

خب من کلا اشتباه میزنم‌پ😂

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

دلت باید پاک باشه😌😌😌

سخن_ناب#  

ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﻣﻴﮕﻦ ‌ : 

ﺑﺎﺑﺎ ﺩﻟﺖ ﭘﺎﮎ ﺑﺎﺷه، کافیه.✋

نماز هم نخوندی نخون...😒

روزه نگرفتی نگیر.😕

به نامحرم نگاه کردی اشکال نداره🙈 

دروغ گفتی، تهمت زدی، دل شکستی عیب نداره😊

با لاک و ناخن کاشت وضو و غسل بگیر 😲

فقط سعی کن دلت پاک باشه!!!!!!!!!!❤️

ﺟﻮﺍﺏ ﺍﺯ ﻗﺮﺁﻥ :👇👇👇👇

ﺁﻧﮑﺲ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺧﻠﻖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ، ﺍﮔﺮ ﻓﻘﻂ ﺩﻝ ﭘﺎﮎ برایش ﮐﺎﻓﯽ ﺑﻮﺩ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﮕﻔﺖ ﺁﻣﻨﻮﺍ 

ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﮔﻔﺘﻪ :📢

[ ﺁﻣَُﻨﻮﺍ ﻭَ ﻋَﻤِﻠُﻮﺍ ﺍﻟﺼَّﺎﻟِﺤﺎﺕ ]

ﯾﻌﻨﯽ ﻫﻢ ﺩﻟﺖ ﭘﺎﮎ ﺑﺎﺷﺪ ،💟

ﻫﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﺎﺷﺪ .✅

ﺍﮔﺮ ﺗﺨﻤﻪ ﮐﺪﻭ ﺭﺍ ﺑﺸﮑﻨﯽ 

ﻭ ﻣﻐﺰﺵ ﺭﺍ ﺑﮑﺎﺭﯼ ﺳﺒﺰ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ .❗️

ﭘﻮﺳﺘﺶ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﮑﺎﺭﯼ ﺳﺒﺰ ﻧﻤﯽﺷﻮﺩ .❗️

ﻣﻐﺰ ﻭ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﺷﺪ تا جوانه بزند، رشد کند و به کمال خود برسد...😇😇😇

ﻫﻢ ﺩﻝ ؛ ﻫﻢ ﻋﻤﻞ❗️😍😍😍

پ.ن:

‌این مطلب برای من و شمای مسلمونِ...

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
حالا یکی ریپلایم کرد تو یه تاپیک گفت  چقدر افکارت کثیفه عکس پروفایلت جنسیه😐😐😐😐😐

وا ایم کجاس جنسیه، سراسر عاطفه س! روی دیگر درنده خویی رو نشون میده😋

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
وا ایم کجاس جنسیه، سراسر عاطفه س! روی دیگر درنده خویی رو نشون میده😋

آره والله دقیقا نشون میده حتی اگر شیر هم باشی باز نیاز به محبت و حس امنیت یه شیر نر داری😍😍😍

ممنون از نظرای قشنگت عزیزم 

زندگیت سراسر از عشق و آرامش😍

آره والله دقیقا نشون میده حتی اگر شیر هم باشی باز نیاز به محبت و حس امنیت یه شیر نر داری😍😍😍 ...

ممنون خانم عزیز، 😘😘😘