2777
2789
عنوان

بچه ها دیشب یه چیز عجیب شنیدم شاخام دراوومد

| مشاهده متن کامل بحث + 4096 بازدید | 187 پست
آخه جالبیش اینه دختر مامان باباش تو روستا زدگکی میکنن

تولد بچش بوده اینکارو میکرده یا چی 

تالار برا چی گرفتن 

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا خدا😳.طرف عروسمون تالار میگیرن واسه مهمونی نوزاد مثل یه دورهمی فقط تو تالار میگیرن.ولی فیلم و اینا پخش نمیکنن.دوساعت میشینن و به به میخورن و هدیه میدن و میرن

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
ینی واقن شما ندیدین انقد براتون اینکار زشت و عجیبه

پخش کردنش تو مکان عمومی عجیبه نه که تو خونه عکسش رو داشته باشن واس خودشون

❤ انتظار ❤ زیباترین نقاشی دنیاست وقتی حاصل تصویرش تو 👶 باشی 💕💕💕
کارشون رو نمیپسندم ولی بعضیا میگن یه عده پول لباس بچشون رو ندارن و یه سریا اینکارا رو میکنن ... خب ...

دقیقا.خوب همه اونایی که پولدارن پولشون باد اورده که نیست.بعضی ها با تلاش یا درس خوندن زیاد به یه جایی رسیدن.یا حتی پدر یا پدربزرگاشون.خوب یه فرقی بین اینا با اونایی که هیچ تلاشی نکردن یکین

یا خدا😳.طرف عروسمون تالار میگیرن واسه مهمونی نوزاد مثل یه دورهمی فقط تو تالار میگیرن.ولی فیلم و این ...

تازه جدا هم بودن زن و مرد

دعا کنید دخملم سالم بیاد تو بغلم...
پخش کردنش تو مکان عمومی عجیبه نه که تو خونه عکسش رو داشته باشن واس خودشون

😐بازم درک نمیکنم 

در هرصورت نظر با نظر متفاوته دیگ😃

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

چقور کوته فکر وبی منطق هستین!

خیلی از ادما حس خوبشون رو به اشتراک میذارن وباهاش خاطره میسازن! این دلیلی برعقده ای بودن یاروستایی بودن یا کم سن وسال بودن نیست!

من دیروز مهمونی دعوت بودم ازاشنایان بودن برابچه اشون مهمونی گرفته بودن!زن وشوهردهه شصتی بودن ولی کلیپ نوزادی داشتن ...

چقدر حرفاتون زشت وتوهین امیزع!هرکسی به اندازه وسع وپولی که داره خرج میکنه!قرارنیس چون پول داره همیشه خرج پولش وخرج اونایی که ندارن بکنه ...

هرکسی باهرسلیقه ای شخصیت خودش وداره!اینکه شما رفتارشون ونمیپسنیدن نیازی نیست الفاظ زشت بکارببرید!

التماس_انسانیت# التماس-تفکر#  

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست(:❤
تازه جدا هم بودن زن و مرد

خدا کنه  یه روز مردم انقد بی دغدغه و شاد و پولدار باشن تنها فکر و کارشون همین جشنا باشه.آقایونم کلیپ بارداری رو دیدن؟😶

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

تالار که همه میگیرن ، فیلم پخش کردن ندیده بودم فقط والا تو بیمارستانا فیلم بردار هست که از روز زایمان کلیپ و فیلم میگیره خواهرشوهر من ۱۵ سال پیش از روز زایمانش فیلم  داره 

کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘 
😐بازم درک نمیکنم  در هرصورت نظر با نظر متفاوته دیگ😃

آخه میدونی به نظر من لازم نیست آدم چیزهای خصوصیشو به اشتراک بذاره اره دیگه نظر با نظر فرق داره فرهنگ هم فرق داره بالاخره یکی نمیپسنده یکی میپسنده

❤ انتظار ❤ زیباترین نقاشی دنیاست وقتی حاصل تصویرش تو 👶 باشی 💕💕💕
تالار که همه میگیرن ، فیلم پخش کردن ندیده بودم فقط والا تو بیمارستانا فیلم بردار هست که از روز زایما ...

آره من مسالم فیلم پخش کردن بود

دعا کنید دخملم سالم بیاد تو بغلم...