2777
2789
بفرما

شوهرم هنوز نیومده خونه داره بادوستاش بیرون مشروب میخوره چیکارکنم این سومین بارشه اینجوری میادخونه

خدایا شاکرم تورابرای نعمت هایی که برایم بخشیده ای الحمدالله الرب العالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم هنوز نیومده خونه داره بادوستاش بیرون مشروب میخوره چیکارکنم این سومین بارشه اینجوری میادخونه

ب خانوادش بگو  بازبون خامش کن بگو من اومدم باتوزندکی کنم نکه بری پی مشروب خوری ونیای خونه این موقع شب یایجور ب دوستاش بگو بااین کاری نداشته باشن هرموقع دیدی رفت پاشو بروخونه مادرت شبو نیابگو توک زندگی برات مهم میس پیش دوستات باش

دوبارکاربریم تعلیق شده  به درخواست خودم جدید نیستم
ب خانوادش بگو  بازبون خامش کن بگو من اومدم باتوزندکی کنم نکه بری پی مشروب خوری ونیای خونه این م ...

بدبختیم اینه ک باپدرومادرش تویه خونه زندگی میکنم اونام طرف من هستن یه پسر3 ساله هم دارم بخدا دارم عذاب میکشم من تازه 18سالمه

بدبختیم اینه ک باپدرومادرش تویه خونه زندگی میکنم اونام طرف من هستن یه پسر3 ساله هم دارم بخدا دارم عذ ...

خب یعنی چی زنک بزنن ب دوستاش بگن  زندکی این داره بهم میریزه زنک نزنید بهش توام چندباربازبون بگودیدی کوش نمیکنخ برو خونه مامانن تابفهمه اخه الان چ موقع مشروب خوری خداروزو ازش گرفته

خب یعنی چی زنک بزنن ب دوستاش بگن  زندکی این داره بهم میریزه زنک نزنید بهش توام چندباربازبون بگو ...

ازخدامیخوام ب احترام امام حسین همچین مردایی روازروی زمین برداره یکیشم این شوهرمتو

ازخدامیخوام ب احترام امام حسین همچین مردایی روازروی زمین برداره یکیشم این شوهرمتو

هرکی ایرادی داره ولی این دیگ شورشو درمیاره  

هرکی ایرادی داره ولی این دیگ شورشو درمیاره  

بخداسری اول صبح ساعت7 اومد خونه یبارهم 4 اومد الان هم انشاالله خبرمرگشومیارن برام

بخداسری اول صبح ساعت7 اومد خونه یبارهم 4 اومد الان هم انشاالله خبرمرگشومیارن برام

برو بخاب اصلامحل نده خودتو ب خاب بزن ی مدت کلابی محلی کن اومدپیشت محل نده توهمجی بیمحلی جواب میده

برو بخاب اصلامحل نده خودتو ب خاب بزن ی مدت کلابی محلی کن اومدپیشت محل نده توهمجی بیمحلی جواب میده

مرسی گلم بخداازاعصابم خابم نمیبره

مرسی گلم بخداازاعصابم خابم نمیبره

مگه اون حرص میخوره ک توبخای حرص بخوری فقط در بیمحلی کن و خاست بره بگوبسلامت خیلی دیدی حالیش نشد بروخونه بابات بگو ارزشی ندارم ک بمونم والسلام حرص الکی فایده نداره 

مگه اون حرص میخوره ک توبخای حرص بخوری فقط در بیمحلی کن و خاست بره بگوبسلامت خیلی دیدی حالیش نشد بروخ ...

بخاطر پسرم نمیتونم