2789
عنوان

شپشش😵😵

129 بازدید | 13 پست

میخوام خودمو بکشم خلاص نمیدونم از کجا شپش گرفتیم پدرم دراومده پسرم کوچولوئه اونم گرفته گناه داره😔چه کار کنم توروخدا هرکی میدونه بگه.خودم ب جهنم پسرمو چکارکنم؟ن میذاره شامپو بزنم براش نه سرکه نه هیچی 😫ای خداااااااا😭

ظاهراتنهاچیزی که تودنیاعادلانه تقسیم شده عقله چون کسی اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه!!  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی میترسم.امروزانقدررر گریه کردم😭😭اخه مگه دوران ناصرالدین شاهه شپش داریم😔😣

ظاهراتنهاچیزی که تودنیاعادلانه تقسیم شده عقله چون کسی اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه!!  
چرا انقد زیاد شده اخه

همینو بگو.رفتم داروخونه داروشو بگیرم دکتره میگن روزی ده تا بیشتر میان واسه داروی شپش⁦☹️⁩

چرا انقد زیاد شده اخه

خیلی  چند ساله منشا اش   از حیوانات خانگی مخصوصا سگ هست ک زیاد شدن...بالا شهرها اتفاقا بیشتره چون شاید حیوان خانگی بیشتر دارن  .ربطی ب بهداشت هم نداره     شپش راحت منتقل میشه .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خیلی میترسم.امروزانقدررر گریه کردم😭😭اخه مگه دوران ناصرالدین شاهه شپش داریم😔😣

ربطی ب قدیم و بهداشت نداره     شپش راحت منتقل میشه..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...